Tack solen

Vädret förbättrar sig !

PUSS


Lilla kotten.. :(

Thuva skrek nyss att de låg en igelkott på våran gräsmatta som inte andades. Sen när vi gick ut och kolla så ligger den där utan huvud typ halvt uppäten. Haha stackars lilla kotten, dom är ju så söta !

Ska snart åka till IKEA med min familj, de nya är ju så stort.

Ikväll blir en bra kväll hoppas jag. Ha en trevlig Valborg ! :)




I'm home

Nu är jag hemma efter en trevlig kväll. Först va jag Joel, Jocke, Marcus, Eddie och Max ute och snackade å så. Sen åkte Jocke hem, då gick resten av folket hem till Joel och kollade på film.

Nu sitter jag här och är super tröttt..

Nattis sötnosar !


Hanging with my boyfriends

Snart kommer Jocke till Hökåsen. Då ska jag träffa honom och Eddie. Blir trevlans !
Sitter här och lyssnar på låtar från mamma mia filmen, älskar den !

Den här tycker jag mest om hihi..




Love the räls

Hatade först tandställningen, men nu så är den en del av mig. Och mina tänder är så raka och fina (a).




Sommarjobb

Jag har ju sökt sommarjobb genom skolan. Men då gav jag lappen till Olle som skulle ge den till Stefan, men tror ni han lämnade in den i tid eller ? Nope.. Aja..
Tur att Marcus pappa har fixat ett fyradagarsjobb(eller va de tre?) på statoil över powermeet. De blir toppen :)!

Hoppas också på att kunna få ett till sommarjobb som jag har sökt. Vi får väl se.. ;)






Är nog lyckligast  i världen över att ha raka tänder (a)...


Cykelhelvete :@hjfgrjsksnhgf:(:[

När jag cykla till skolan idag hoppade kedjan en gång, sen när jag skulle hem så hoppade den 3 ggr ! 3e gången orkade jag inte ens fixa den och gick resten av biten hem. Bajscykel..

Och nu ska jag och mitt toppenhumör sätta igång att städa rummet, SUG MIN....................:[




Är på sämst humör

Sämsta morgonen på länge. Den började bra men sen sög den kamel bajs.
Är på de värtsa humöret man kan va på. När man känner sig sådär arg så man bara vill slå någon. Jag har redan slagit sönder min papperskorg en gång i mitt liv, de hjälpte inte så mycket så jag tänker inte försöka med de igen. Jag cyklar till skolan med Beccis och ser om de blir bättre.

Jag trodde min familj hade fattat att man inte skulle börja duskutera på morgonen. Mamma säger jämt att man inte ska bråka med henne på morgonen. Men idag får du faktiskt erkänna mamma att de va du som startade bråket. Börja inte berätta för mig vad jag ska städa och att vi aldrig städar någongång, på morgonen när mitt humör inte är upplagt för bråk.

Hoppas alla är glada när dom kommer hem från skola och jobbet idag. Mitt humör i skolan kommer va sämst idag, och någon börjar diskutera med mig då kommer han/hon få höra.

Btw, från ingenstans. Jag är så otroligt trött på folk som bara klagar på andra men själv är så perfekta. Jag känner hur arg jag blir. Alla människor som dom inte tycker om, dom är bara mongo och dumma i huvudet. Jag får inte tycka saker om människor som dom inte tycker. Nej fy fan, flytta ut i skogen och bo ensamma era perfekta jävla grisar !







Trött







LMAO




Me and my boyfriends (?)

Hej hopp snopp !

Idag så vare skola som vanligt. Efter skolan drog jag ner på stan med Jocke, Marcus, Marcus och Eddie. Dom skulle kolla på nå shorts. Jag fick vara smakråd. Sen kom Adam också ner på stan. Trevlans dag. :)

Nu ikväll har jag äntligen börjat med kärlekshandboken, 3 kapitel har jag skrivit. Bravo ! ;)




Du har nåt i tanden, eh nej

Tjabba tjena !

Va ju hos tandis idag. Dom tog bort allt som spände, tack. Men för att jag inte ska bita mig i de svullna tandköttet i gommen så har dom lagt nåt i tänderna i underkäken. På en tand på varje sida. En liten vid klump av någonting så svullnaden ska gå ner lite. Men dom kanske ska operera bort lite tandkött för att jag har för mycket. Svårt att förklara men de liksom glider ner på tänderna haha..

Känns som att den här veckan aldrig kommer ta slut, jag längtar till helgen tills de är Valborg. Kommer att bli super.

Känner mig också duktig att jag inte har börjat skrivit min bilduppgift, inte heller min kärlekshandbok. Och den ska ha typ 10 kapitel och ska va inne 4e maj. Skärpning på mig. Men jag är ju helt skoltrött så jag dör snart :(:( !






Tandis

Snart ska jag åka med mamma till hennes jobb och va där en stund. Sen åker vi till tandregleraren. Senaste gången jag va där va ju inte så kul, värsta jag vart med om ! Men nu har jag ingen glugg mellan tänderna alls, men en liten skinnbit. Får väl se om dom skär bort den, de är de jag vill, men jag vill inte att de ska göra ont haha.. :(
Jag hoppas på de bästa iallfall ! :)




I'm back !

Har inte vart så värst mycket bloggande dom senaste dagarna, eller ingen alls rättare sagt. Här kommer lite om varje dag !

FREDAG:
Dygnade hemma hos Marcus med Marcus, Marcus, Eddie och Jocke. Skrattade massor, bland annat åt den här videon !



LÖRDAG:
Saknade Carro och Jojjo kom hit och vi grillade i gropen på kvällen med lite folk. Vi sov kvar här.

SÖNDAG:
Jag Jojjo och Carro solade tills dom åkte hem. Senare på kvällen åkte jag hem till Carro. Sen kom Jojjo. Vi grillade med massa folk på kvällen/natten. Vart en trevlig avslutning på detta underbara påsklov !

MÅNDAG:
Slappade hela dagen för jag va helt död. Skönt de med !

IDAG:
Cyklade till skolan eftersom att busskortet har gått ut. Dog nästan för de blåste så mycket så man kom knappt fram ! :( Hemvägen var lättare med medvind, men när jag nästan hade kommit till gropenbacken(innan Hökåsen) så hoppar min kedja:'(! Haha stackars mig fick gå hem..


Glad Påsk !

Snart kommer familjen Ahlquist hit och firar påsk med oss. Massa mat och så ! ;)
Glad Påsk mina söta vänner !












I feel your arms around me, but not the heat






















Grillning igen

Igår kväll blev de grillning igen, med lite mer folk. Trevligt trevligt ! Vi hade en grym brasa den här gången för nu visste vi ju allt vi skulle ha med oss. Vart en perfekt kväll. Fick även besök av polisen. Men vi skötte oss ju så :).

Hade några mobilbilder, Sara kanske har bättre bilder i sin kamera sen ;).





















Haha..


















Underbara människor och en toppenkväll !




Söta vänner

Igår bloggade jag aldrig på kvällen. De blev en liten grillkväll med bara några stycken, och de blir en till grillkväll ikväll haha :D! De va några som sköt en raket som var menad att träffa oss som grillade igår, rakt emot oss. Vi hade tur att den small 2m bort. Hur dum får man va ?  Om den hade smällt vid oss då hade ju de kunnat gå illa ? Smarta människor finns de !

Jag skrev ju i mitt inlägg under om att jag va lite ledsen för de där jag fick höra igår.
Men så får man så fina kommentarer av fina människor !

Hoppas ni ser bra ;)!





Å Johan min egen Paris Friend. You are so fashion, och en riktigt bra vän ! Blev faktiskt riktigt glad när jag såg kommentaren !
Blev också glad när jag såg Mallans kommentar !






Ord sårar mer än man kan tro

M de kan svida rejält. Fick höra att man va fet idag. Känns kul.
Då vill jag bara bli liten och krypa upp i mammas famn.




Jaha...

Tjabba !

Idag åkte jag och Lollo till VLT huset för att vara med i en av Cajjankompaniets filmer haha. Fast vi satt bara still och sa ingenting, men de va skojj att va med;). Sen nu när jag kom hem så kollade jag gymnasievalet, jag blev preliminärt intagen på Citygymnasiet, hotell&turism. Najs :)!

Det vart nyss strömavbrott också, tur att de bara va ett kort.




Härliga sol !

Hej sötnosar !

Idag så har jag legat i gropen och solat med Lollo, Johannes, Simon, Marcus, Erik, Fredrik och Jerry. Röd igen, men de blir brunt sen. För imorse när jag vaknade hade de röda blivit brunt;). Grym dag. Har setat i solen en liten stund hemma också.

Här får ni en dålig bild, men man kanske ser lite.




Ont i benen

Hej hopp !

Igår solade jag ju med Lollo och Jojjo. Jag och Lollo solade lite innan Jojjo kom så jag solade i nästan 4 timmar. Haha nu är jag röd i ansiktet och har en ordentlig rand på bröstet och magen är lite brun. Känns så somrigt haha !

Igår kväll åkte jag, Jojjo och Jerry ner på stan och träffade Jocke. Vi satt vid hamnen tills Jojjo skulle hem vid halv tio. Då började jag, Jerry och Jocke att gå hem för vi inte hade något bättre för oss. De tog ett tag att komma hem haha. Från Hökåsen till stan är de väl runt en mil tror jag. Någon sa de iallafall;). Det var en trevlig kväll, och jag är astrött i benen idag haha.

Idag skulle jag sola i gropen med Simon, Wictor och Lollo. Men just nu ser inte vädret så lovande ut. :(


Vad annars ?




Första doppet, check !

Dålig uppdatering nu, men jag va så rädd när jag kom hem igår kväll så jag hann inte uppdatera haha !

I lördags var jag ju på kalas hemma hos faster, för Samuel&Micke fyllde år. Eller Samme hade fyllt och Micke skulle fylla. Sen så igår åkte jag hem till mamma. Så hjälpte jag henne att plocka fram utemöbler, studsmatta och fixa. Våren är här ! Vi åt till och med ute, superskönt !

På kvällen åkte jag, Sara, Adam och Jocke och tog första doppet i gropen. Fy va de va kallt ! Trodde inte att de skulle va så kallt faktiskt haha ! Men men, så va vi i gropen en stund men bestämde och sen för att åka hem till Sara och kolla på skräckfilm. Den hette typ The hills have eyes. Superäcklig och konstig film ! :( Och Adam satt och försökte va cool och tyckte inte de va läskigt, medans jag, Jocke&Sara va rädda haha !

Sen när Jocke och Adam hade lämnat sina cyklar hos mig, för dom skulle åka buss. Då så skyndade jag mig in och så sov jag bredvid mamma (a). De tog aslång tid innan jag somnade för jag va så rädd, haha :(! Aldrig mer skräckfilm på kvällen !

Jaja, nu idag så ska Lollo och Jojjo komma hit och vi ska sola lite.

Puss !






Uppe med tuppen

Hej hopp !

Har inte sovit så bra inatt, har drömt konstigt och vaknat många gånger.

Snart ska jag åka och övningsköra med mamma. Sen så ska vi handla lite. När Beccis kommer hem från träningen så ska jag packa sen åker vi till pappa. Senare, eller nån gång idag iallafall så ska vi åka hem till faster (trorjag) och fira Micke, asså hennes man, och min kusin Samuel. Trevlans.

De är så min dag ser ut. Ha en toppendag mina vänner !




Tonight I'm sleeping alone

Hello !

Ikväll skulle jag har vart med Jerry, men eftersom han sov här inatt så blir de inge. Så inatt så får jag sova ensam. Haha alltid när jag har sovit med någon, så känns de alltid tomt att sova ensam natten efter. Wierd..

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, och jag saknar min Carro massor. Kan du komma hem snart eller :(.




Fräsch






Tji fick jag..

... de va ju iskallt ute :(!





Städning

Har operation dagsverke idag. Man ska typ tjäna ihop pengar till fattiga barn. Så jag har städat köket nu. Duktigt, tar en liten paus från städandet och sätter mig ute i solen på altanen. Btw, jag stinker brandrök. De va den enda doften jag kände när jag gick och la mig igår kväll och när jag vaknade. Och hela min säng luktar också haha ! Men jag duschar sen när jag har svettats lite i solen, och städat klart.

Puss !




Bildbomb

Bilderna är inte i ordning men strunt samma.









































































Jag har snott bilderna av Sara, eller lånat;).
Jag bjuder på att jag ser ut som ett svullo på hälften av bilderna;).


Underbar vårkväll !

Hej sötnosar !

Igår blev de ingen uppdatering, jag hann inte hihi. Men igår kväll så vart de grillning i gropen med massor av nior. En underbart fin och rolig kväll med många skratt ! Underbara människor :)!
Åkte hem vid tolv därifrån och fick även med mig Jerry hem. Han kunde inte komma hem på något sätt haha. Så vi fick trängas i min 90 säng haha. Men men, de gick de med. :)
Här är någar suddiga bilder från min mobil, kameran är inte så bra när de börjar bli mörkt och alla rör på sig haha.
Lägger in andra bilder sen som jag ska låna från Sara (a).






























Väntar på Off the map

Mitt favvoprogram, just got to love it !












Haha Rebecca !




Beautiful

Tjabba !

Nationella gick bra idag, eller de kändes bra iallfall ;). Beep testet så sprang jag till G, som jag skulle.
Ikväll får jag stå ut med hosta för att jag sprang när jag va förkyld. Haha..

Ja vad ska man skriva om en sånhär onsdags kväll. Hmm de står ganska still.

Jo en sak vet jag, jag vill ha en ny spegel. Eller så ska jag inte ha någon spegel. På sistone när jag kollar i spegeln så ser jag bara en tjock och äcklig tjej. Vettefan varför hon bor i min spegel. Fuck spegeln, eller mig själv som har tillåtit mig själv att gå upp så mycket att jag mår dåligt av de. Midjan och upp är okej, jag ska inte klaga. Men min feta rumpa och mina lår är inte som dom har vart. Och jag vill inte att någon annan ska ta åt sig och må dåligt nu, de är såhär jag känner. Till en viss del kan jag inte rå för min rumpa och mina lår, för så ser folk ut i min släkt.
Jaja, jag ska väl sluta gnälla. Bara den äckliga tjocka tjejen flyttar ur min spegel..





So not a fashion day !

Idag äre först Nationellt Prov i engelska. Uppsats, måste göra bra ifrån mig för jag fick ju MVG på dom andra delarna ! Sen så äre en föreläsning om Operation Dagsverke. Sen beeptest, är helt genomförkyld ju ! Orkar inte :(.










Angel

Igår var de två år sen min mormor dog.



Blir ju inte bättre av att vissa inte är som dom brukar..



...

När kärleken inte är galenskap, så är den inte kärlek.






There was only you and me

Hello !

Började städa idag. Men så mådde jag inga bra så jag la mig på soffan, och somnade. Såklart..
Så städningen får vänta. Mitt rum är inte fräschhttt. Jag tog iallfall upp alla kläder, duktig ! ;)

Idag vare inte lika varmt som igår. Snälla rara solen kom tillbaka, du är ju så underbar !

Sen så vill jag att Carro ska komma hem. Eller iallafall att tiden ska gå fort, för jag saknar henne :(.



Sitter också här och lyssnar på en underbar låt, tröttnar aldrig på vissa låtar..



Every day ,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.


I'm going down on my,
on my knees for you.

For your love i'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go
.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world for you.


I've not the faintest idea,
why aren't you talkin' to me?
I'm trying to be the perfect man,
you always want me to be.

I'm accustomed to you,
you're a part of my life.
Everything I told you honey,
I've nothing to hide.


You're my little angel,
you're my little star.
I'm still waitin' every hour,
you're so close to my heart.


All my life I've been waitin',
for one monent in time.
We're together I adore your eyes,
I so adore your sweet smile
.

I don't give a damn bout what somebody told you.
I'll ever be your man 'cause baby I love you.
If the worse comes to the worst,
I'm gonna hold you.
I feel you're far from believin' it.

We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I wouldn't let you down and sure I love you more,
to retrieve your affinity.


Every day ,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.


I'm going down on my,
on my knees for you.

For your love i'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.


You look into my eyes,
You put me out of my misery.
I have never told lies,
I hope that you come back to me.

I want to spend my time of lovin' you forever
No matter what happens,
we must stick together.
Come on trust in my words,
give me your heart back again.

Kiss my lips, touch my hand,
give me a second chance.
My heart is pumpin',
have a feeling that I've never felt,
If i'm allowed to be with you,
the luck is coming to my world.

So far as I remember,
you was perfectly happy to find someone like me,
in a world full of traffic.
I fulfill your dreams,
its not only a taffy...
You're the only one for me.

We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I wouldn't let you down and sure I love you more,
to retrieve your affinity.

Every day ,
Every night
I wanna see you ,
stayin' by my side.

I'm going down on my,
on my knees for you.

For your love i'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.


You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.


You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Every day
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.

I'm going down on my,
on my knees for you.

For your love i'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.


You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Everyday
Every night
Everyday
Every night

I wanna see you baby,
stayin' by my side.


Every night
Everyday

Every night
I'm accustomed to you.



Blogg u later

Ska städa lite, puss !






Ett gott skratt förlänger livet








Jag älskar dig solen

Har nyss vart ute och gått hubborundan med mamma och Thuva. Har också gått förbi och lämnat en sommarjobbsansökan till en som driver Ben&Jerry's glassbaren på stan. Hoppas hoppas !
Jag får ju inge barnbidrag på sommarlovet eftersom att jag fyller år i Januari. Men men, jag klarar allt ;)!




Sunshine

Hejsötnosar !

Har vart underbart väder idag, sjukt varmt och skönt ! För inne på våran skolgård så blåser det ingenting, asnajs.

Förresten, jag fick MVG på hör&läsförståelsen i engelska nationella, supernöjd :D!

Puss!
















Lite svullen överläpp




Miss u guys




Move on don’t look back

Hello sunshines !

Har vart en lugn och skön, men snorig, dag idag. Förkylningen smyger på mig.. :(
But life goes on !
Mamma har precis tänt grillen, och jag har marinerat köttet. So proud ! Haha, de kommer va den godaste marinaden som dom någonsin ätit ;)!

That was all for now. Pussis !



Börjar bli riktigt nöjd med mina tänder hihi !






Wtf ?

Jack&Jones reklam. Såg den på en blogg, vafan ärligt ?




Otroligt stolt chey !

Hej sötnosar !

Idag så åkte jag och mamma ut och körde bil. Eftersom att de inte är några bilar ute på morgonen, iallfall på lördagar. Jag körde först på en parkering, sen så körde jag från en parkering till en annan. Sen så körde jag lite runt på olika ställen. Sen fick jag köra hela vägen hem. De gick as bra ! Eller mamma säger att jag kör för fort i kurvorna, vilker jag själv inte tycker haha;). Fick ett motorstopp när jag skulle svänga in vid församlingsgården i Hökåsen. Men då så startade jag bilen och kom igång igen. Jag är otroligt stolt över mig själv ! Starten är inga problem för mig längre. Nu säger mamma att jag bara ska öva på att svänga i rätt fart och hålla i ratten rätt haha :D!

Känner att jag också håller på att bli sjuk, de suger..

Btw, mina läppar sticker och är fortfarande svullna. Vad har hänt haha ?









Love is my drug, is my heroin

Har kikat på körslaget ikväll och vart lite halvt deppig. Min lillasyster är på irstablixten disco och jag hoppas att hon inte har sugmärken och svullna läppar när hon kommer hem, då får hon stryk ;)!

Sitter och snackar med min bitch Johan. He's totaly fashion, just like me ! Just so you know bitches !


Big kiss from me to you älskade läsare !


This sucks..

Blev till att va hemma ikväll eftersom de jag hade planerat inte blev så..




Våga vara otroligt ego











































Alla bilder kommer ju typ ta upp hela min blogg, men skitsamma ;).



Läppar som läppar

Hejsan !

Mina läppar har svullnat igen. Eller mest öveläppen iallafall haha. Fattar inte..
Förresten, jag har bestämt att jag måste prova såntdär läppglans som förstorar läpparna. Och ja, jag vet att de är en allergisk reaktion man får. Men jag måste ändå prova haha !








Älskade Daniel




Elak gubbe

Var och lämnade salami till farmor idag efter skolan. Kul att träffa henne :)!

Sen så har jag övningskört med mamma på väg idag. De gick bra ända tills jag skulle svänga in vid ica och en gubbe körde upp jätte nära mig. Då blev jag stressad och fick motorstopp. Så kom jag inte igång igen. Då fick han köra om, då när han körde om så hytte han med näven och blev typ arg. Så när jag såg honom inne på ica så skrek jag, eller sa ganska högt till honom ialllafall, gubbjävel. De förtjänade han för han va så dum:(. Rädd blev han också haha !

Puss !




Kraxar som en kråka

Godmorgon sötisar !

Sitter här och är förkyld och hostar. Kul ! Om de inte hade vart för att jag har nationella prov i engelska så hade jag vart hemma idag. Men men..
Wish me luck..




Kul att hitta den här filuren på väggen nä...

img_1940 (MMS)

Kul att hitta den här filuren på väggen när man ska sova ...


Lite allt möjligt



Tjejorna..



Haha jag är ju snygg på den här bilden..



Thailand..




En knasig kväll i somras med Lollo..




Kungligt nyår..




Bästavän. En väldigt konstig kväll på råby...



Råby..



Råby igen..



Ännu mer råby..
;)



En sleepover hos bröderna Fredriksson, jag undrar vart Jonas har köpt den där löspannan..



Skansen med Lollo i somras..




En riktigt rolig tjejkväll med Lojsan, som inte blev en tjejkväll tillslut men slutade super !





Söta Oliver och solbrända jag haha..




Nästan  hela klassen hade sina fina tröjor när dom fick dom..



En liten jag ?



Simon, Jerry&Joel som tog kort på sig själva..


Underbar

Jag har ju sagt att jag tycker om den här låten förut, men jag har adlrig sett videon. Så himla hemskt.




Grattis Johanna 17år !

Stort grattis till Johanna som fyller 17år idag ! :)
Love u, du är underbar !









I miss u

Hello !

Skola idag som vanligt. När man skulle hem sen så höll man på att blåsa bort, de är klass ett varning ute tror jag. Inte så mycke, men de är ändå en varning ;).

Blir inget springande för mig idag. Eftersom att när man springer Hubborundan så springer man runt åkrar. Och där blåser de ju som att de vore orkan haha !

Förresten, jag somnade på kemin idag, vaknade av att någon klappa till mig på huvudet. Jag ba flög upp. Sen var lite av min dag förstörd. Blev sur av att vakna på de sättet.

Juste, jag glömmer ju att skriva massor. Efter skolan idag så åkte jag, mamma, Thuva och Beccis hem till farfar och lämnade salamin. Så fikade vi lite. Trevlans :)!




Haha de syns inte men de är klass 1 varning i Västmanland..


Wait til' you see my smile







Träningsverk idag, haha. Powerwalken tog på mina ben och min rumpa haha..




Bildtext




Solen skiner

Hej sötnosar !

Idag efter skolan så drog jag ner på stan och träffade Carro. Jerry va sjuk så han kunde inte följa med, och Amanda följde inte heller med. Det blev en fika på Café Gränden. Haha vi satt i 3timmar och pratade, inte en tyst sekund. Underbart ! Så skönt att prata ur sig och skratta så man nästan viker sig dubbel :)!
Men imorgon så åker min kära vän Caroline till Thailand och blir borta i två veckor. Superskönt för henne, men jag kommer sakna henne massor !

När jag kom hem så blev det att springa Hubborundan. Men de gick inte så bra för jag fick typ astma igen. Men jag gjorde så gott jag kunde ! Här kommer en bildbomb haha !;)









































Haha lite bilder...



Onsdag

Hejsan :)!

Ska snart gå till bussen. Måste bara ta på mig ett par strumpor först. Haha och ja alla ytterkläder såklart.
Efter skolan så ska jag nog hem först, sen ska jag ner på stan med Jerry och fika med Carro och Amanda. De blir trevlans eftersom Carro den fuskisen åker till Thailand imorgon och blir borta två veckor. Gash vad jag kommer sakna henne :(!










Nu står de helt still

Satt och tänkte på vad jag skulle skriva men de står helt stilla haha !

Nu så, juste. Jag har inte vart ut och sprungit idag:(. Känner mig slö nuförtiden om jag inte springer.
När mamma kom hem så övningskörde vi. Nu har jag fått in snittsen nästan helt. Tack vare Emmys storasyster som gav lte tips haha :D!  Blev så himla glad när jag klarade de ! Nu måste jag bara lära mig vart alla växlar är haha, låter som jag är helt kocko. Men de är inte så himla lätt.. :(








Sovmorgon

Ska gå till bussen snart. Och solen tittar fram hihi :)!






Tänk om vi redan är döda

Känner att jag har ont i halsen mer nu igen. Kändes bättre ett tag men de höll inte länge.. :(
Har också haft ont i munnen i snart två veckor. Även om de gör mindre ont nu än innan så är de jobbigt att gå runt med ständig smärta. För jag kan ju inte proppa i mig hur mycke alvedon och ipren som helst.
Gnäll gnäll från mig, hihi...




You










Get a life !

Hej hopp !

Efter skolan idag så drog jag ut och sprang hubborundan, inte så smart med ont i halsen..
Nu på eftermiddagen har jag hjälp Lollo att lämna salami till alla i klassen. Roligast va när Johannes och Max skulle få hem alla salamisar på en moppe ! :D



Johannes ser lagom road ut haha ! :D





Nu drar jag

Skolan som vanligt på måndagar. Men de känns skönt för vi har inga prov nu på ett tag. Eller jo nationella men de kan man ju inte plugga till.

Puss :)!









Håret är inte som jag vill idag, men skit samma jag orkar inte göra nåt haha ;)..


Du är ängeln som dom har förlorat i himlen

Hejhopp !

Igår så firade vi farfar som sagt. Hans systrar var där, som jag aldrig har träffat. Eller jo när jag va liten.
Mina fastrar va där också, Sofia som jag brukar träffa. Men sen också Ann som jag typ inte har träffat på flera år. Mina kusiner va där också. De va en kul kväll.

Idag blir det nog en lugn dag. Senare i (eller heter de på?) eftermiddag så ska jag hem till mamma. Ska försöka övertala henne att övningsköra lite med migg:). Får se om de kanske blir en springtur..

Puss !



Bilden är inte från idag..


Kalas

Hejsan !

Idag ska jag på kalas hos farfar. Eller de är typ på eftermiddagen. Innan de vet jag inte vad jag ska hitta på.
Haha ja de va allt jag hade att skriva för stunden. ;)




Någon som vill ha gratis ?

Jag är medlem på buzzador. Och då får man prova olika saker. Nu fick jag hem Neutrogena Visibly Clear blackhead eliminating daily scrub. Haha de va ju ett kort namn ! Men nu har jag massa rabattkuponger och prover som mina kompisar ska prova och berätta för mig hur dom va. Så ska jag skicka in en rapport till dom om hur bra den va.
Så säg till om ni vill ha något ;)! Så måste jag typ fråga nå frågor till er å så haha. Men gratis är gott eller hur ;) ?




Haha !


Skrattade ihjäl mig när jag såg den här gruppen på facebook. ''Rebecka Black dies after walking into a football stadium and being overwhelmed with the number of seats to choose from''.
Om ni inte vet vem hon är så har hon gjort en låt, som har hur många träffar på youtube som helst. Jag tycker inte om den haha, men de finns några som gör de.




The sun is shining on me






Snygg man va

Gamla bilder. Gash så otroligt snygg jag va !







Orangeface ?



Haha jag hittade inte dom värsta bilderna...




Jag tar tillbaka..

.. att jag inte har blivit lurad. Jag blev lurad av Philip. Just so you know, hämden är ljuv vännen min !




1a April

Äre ens någon idé att man skriver något idag ? Ingen kommer väl tro att något är sant, så fort man säger något så är alla på sin vakt och tror att man driver. Kan vara lite jobbigt faktiskt;)..
Själv har man faktiskt inte blivit lurad idag, ovanligt :)! Jag försökte luta Jerry, men de gick inte så bra. Jag hade nog för dåligt ''lureri''.

Sitter här med min klasströja och mjukisbyxor, på en fredag ? Jag ska till pappa ikväll, så jag orkar inte fixa till mig haha. Imorgon ska vi fira min farfar som fyller år på måndag:)!

Jag har nog inte något mer att skriva just nu. Eller juste, jag går inte ut och springer idag. För de här vädret suger :o!

Puss sweeties !



School

Snart ska jag pallra mig iväg till bussen. Men just nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Puss !










RSS 2.0