Just shoot for the stars




En ny familjemedlem

Hej hopp sötnosar !

Idag skulle vi ha hotell&turism från klockan 8.30-15.30. Men dagen började med att vi fick kolla på andra avsnittet av hotellpraktikanterna. Vi har redan sett ett. Efter de så fick vi rita och skriva hur vi vill att cafeterian i skolan ska se ut. Vad vi vill göra om å så. Och dom som har den bästa idén, deras ritning kommer dom att göra. Asså göra cafeterian som dom vill. Skoj :)! Min&Elins plan va asgrym !

Sen va de lunch, och efter de så gick vi till Djäkneberget och spelade brännboll, skitskoj fast att jag suger ;)! Sen hade vi lite frågesport, sen sluta vi. Klockan 13.30, as skön dag !

Efter skolan åkte jag hem med Jerry. Eller asså vi åkte på samma buss haha. Glad att jag har Jocke&Jerry i min klass, så skönt att känna några och kunna va sig själv ! Sen så har jag ju Elin nu, en rolig och supertrevlig tjej. Hon är med i vårat lilla ''gäng'':).

När jag kom hem somnade jag en liten stund, va supertrött ! Sen åkte jag och mamma till Rusta och Djurmagazinet. På Djurmagazinet så va de en liten kanin som råkade följa med oss hem. En liten honkanin, som vi har döpt till Wilda. Supersöt ! Jag kan lägga in en bild sen, men nu ska jag låta henne va ifred, hihi.



Jag&Elin när vi fikade igår. Snygg jag är va ?????



Dagens shopping

Dagens kap, jeans från Tati. Skulle kostat 600:- , men kostade nu 38:-



H&M 129:-



H&M 99:-



Skopunkten, skulle ha kostat 399:- , men kostade nu 149:-




En dag med tjejerna

Idag va de först skola, vi hade tvp lektioner. Service&Religion. Slutade runt ett, asnajs. Då gick jag, Jerry&Elin och mötte Jojjo, Carro&Amanda. Men efter typ 5min så drog Jerry hem. Så vi tjejer gick och kollade på lite kläder och jag köpte även lite, som jag ska lägga upp bild på när jag har ätit. Efter ett tag drog Amanda, men vi andra kollade lite till i affärer. Sen gick vi och fikade. Skrattade massor haha !

Efter fikan så gick Elin till sin busshållsplats, och Johanna skulle möta en annan Elin. Så jag&Carro gick och väntade på våra bussar och åkte sen hem.

Idag snodde jag mammas tunika och hade på mig hihi..



Fint och städat rum i bakgrunden va ????


Christian the lion

Jag såg dokumentären om lejonet igår. Lejonet som jag la upp ett klipp på.

Asså tårarna rann för att man blir så rörd. När dom va tvungen att lämna lejonet till Africa, och sen när han sprang bort och inte kom tillbaka nå mer..

Iallfall, jag ska ta bussen till skolan typ tjugo över nio. Första lektionen är Service, och den sista vet jag inte.


Godmorgon

Börjar tio idag, och slutar kvart i ett. Najs !!



Jag&Thuvis...



Tårögd

Idag visade Jerry mig&Elin ett youtube klipp. Enligt han va vi efter eftersom vi inte hade sett de förut. Men men, jag blev superrörd när jag såg de !!





A usual day

Hello !

Idag skjussade mamma ner mig på stan, till skolan. För jag skulle möta Elin så hon slapp vara i skolan själv så länge, eftersom hon kom med tåget från Hedemora.

Först av allt va de spanska, glosförhör. Vilket jag hade pluggat sönder till så de gick asbra. Några småfel tror jag bara. Efter de så va de Svenska tror jag, sen matte och sist av allt service&bemötande. Fast på den lektionen gjorde vi typ ingenting för att de va den första service lektionen.

Nyss så åt jag upp en hel polkagrisstång, för jag älskar polkagrisar..(a)





Svar

Fick en fråga om vart jag sommarjobbade.

Jag sommarjobbade på Statoil under power meet;).


Marknad

Eh alla säger att de va värsta ovädret inatt, varför märkte inte jag nånting ?..

Idag ska jag med min familj, och familjen Ahlquist på marknaden på Rocklunda. Hoppas på att kanske köpa ett iPhone skal till min telebobo. De enda skalen man hittar är ju till iPhone 4, och jag har ju trean.
Man kan ju faktiskt hitta mycket roligt skit på marknaden å slösa sina pengar på. Jag har ju knappt rört min lön så duktig som jag är !!




Seg idag

Igår va vi massa folk hemma hos Elin. Typ badade, bastade och sjöng, eller typ skrek haha. Superrolig kväll iallafall. Jag kom hem vid tre med bussen ungefär. Somnade direkt. Hade redan sovit på bussen tills någon skrek på bussen. Kul om jag hade åkt förbi min busshållsplats..

Idag är de Rebeccas födelsedag. Grattis älskade lillasyster ! Känns som om du nyss va min lilla plutt, och nu är du 14år !

Ska snart ner till IP för de är Romfadagen. En dag när alla lag i hökåsen spelar match mot varandra, men Thuvis ska inte spela stackarn. Hon är skitsvullen i halsen..







Nöjd !

Idag va jag i skolan igen. Hade först svenska, fast de enda vi gjorde va att få inloggningar på schoolsoft, eller vad de heter. Sen va de matte, sen lunch. Pannkaka blev de. Efter de hade vi spanska, sen sist av allt engelska. Lärde känna en ny jätte trevlig tjej idag som heter Elin.

Efter skolan träffade jag mamma på stan, så handlade vi presenter till Beccis som fyller år på Lördag. Sen så tog jag ett till hål i varje öra också. Supernöjd !





Imorgon..

.. är de torsdag och skola igen. Jag kan väl inte säga att de har vart riktig skola nu dom första dagarna men.
Jag längtar faktiskt lite tills skolan kommer igång på riktigt, så att man får nya utmaningar. För nu känner jag mig taggad på de här (a)! Nu gör man ju liksom något som man vill göra.

Ska nog dra mig mot sängen och se om någon är social på luren.

Nattis sötnosar !




Jag&Simpe som kollade på teve..


Avis..

Ge mig ögonen Thuva !



På bilden hade hon vattkoppor..


Gud va roligt de är..

.. när mamma&Rebecca bråkar. Och de händer typ 3 ggr/dag. Nästa gång ni bråkar får ni båda kompis&-utegångsförbud ! Plus att du mamma får Lars förbud, då tror jag inte att ni kommer tjaffsa ;)!




Ledig

Fick reda på att vi är lediga varannan onsdag från skolan igår. Så idag är jag ledig. Skönt faktiskt, att smälta alla nya intryck å så.

Mamma kommer hem snart, då ska vi tvätta. Jag tänkte också kolla på ''50 first dates''. Den är ganska gammal tror jag, men jag tycker att den är så fin.





Min låtsasfru

Kollar på min låtsasfru för typ 4 gången. Den är så otroligt bra, och låtarna i den är grymma. Här har ni två stycken bra:






Tårar för en liten vän..

Nu ska jag berätta om vad som hände med kaninen idag. När man har försökt och smält allting. Men allting går liksom i vågor, man blir ledsen när man tänker på att han verkligen är borta.

Mamma kom hem från jobbet idag vid 12. Då började katten jama i mitt rum, där kaninen stog.. Då gick mamma dit och hörde att kaninen knappt kunde andas. Hans läppar va tydligen blåa. Så mamma ringde vetrinären och åkte dit med Fläckis. När dom kom dit började hela han rycka, så hon fick komma in i ett rum med en vetrinär på en gång. När hon tog ut Fläckis ur buren så hängde han bara över hennes händer, han va nästan död men andades fortfarande. Så vetrinären fick avliva honom.

Mamma ringde mig när jag hade slutat skolan, men jag kunde ju inte börja gråta i skolan. Jag grät inte när jag kom hem heller. Men när vi hämtade Thuva från skolan och vi berättde för henne och hon började gråta med ett hjärteskärande gråt. Då kom tårarna.. Då förstog jag att han inte fanns längre. Jobbigt att man inte hann säga hejdå till honom. Men han har de bra nu..

Frågan är bara hur jag ska kunna sova ikväll när jag bara hör hamstern. Är ju van att höra kaninen dricka vatten och hoppa runt i buren. Sen så stackars katten som har förorat sin bästa vän..

Vila i frid kära Fläckis





















R.I.P

Älskade ninen, älskar dig Fläckis








Hela världen är min







Thailand

De skulle inte va helt fel att åka till Thailand igen, jag har vart där tre gånger med pappa&Helena. Första gången kommer jag inte ihåg när de va, och dom bilderna har nog pappa. Andra gången vi va där va 2004, och de har jag bilder ifrån !

Jag&Beccis äter ananas och bananer ;)..




Jag&Beccis badar..





Beccis&Jag badar mer haha..



Jag&Beccis badar i poolen ;)..



Jag, hade gjort flätor i håret å allt;)..



Vi red elefant också..



Jag&Beccis vid ett litet vattenfall..




Jag haha..




2004 var då flodvågen kom. Vi skulle ha vart i Thailand över julen men de blev inte så som tur va. Vi åkte hem två dagar innan vågen. Ibland har man änglavakt !!

Förra året va vi i Thailand igen, då med Louise också ! :)

En gunga på en strand..



En till gunga;)..





Jag&Beccis..



Jag&Lollo..



Jag&Beccis..



Lollo&Jag..



Jag..



Pappa, Beccis, en supergullig tjej som vi träffa där på en salong, jag, Helena&Louise.
Saknar dom snygga benen haha !




Jag har lagt upp långt ifrån alla bilder men de skulle ta så himla lång tid ! ;)


Ska man va fin får man lida pin..

Första skoldagen va spännande. De hände väl inget speciellt, vi hade typ upprop sen så åt vi.

Efter skolan så fikade jag med Jojjo, Carro&Amanda. Skrattade massor å pratade å så. På slutet när jag skulle gå så kom Elin också.

När mamma hämtade mig så åkte vi och handlade lite, typ pennor och block till skolan.

Ajuste, jag hade ju mina nya skor idag också. Fin fina skavsår haha..







Inte dom största, men när man känner att skon skär in i foten vill man bara skrika haha..


Första dagen på resten av mitt liv

Idag börjar skolan. Första dagen på nya gymnasiet. Jag skulle ljuga om jag sa att de inte är lite nervöst och pirrigt;).
Dehär har jag på mig idag:) :

Ful&Dålig bild, men ändå haha..








Shopping

De va massa av rea överallt så jag köp0te lite kläder, och jag köpte ett par skor som jag har kollat på jätte länge !

Bikbok 99,50:-



Cubus 49:-



Jag skulle egentligen skriva, ni behöver inte kolla på min mage.. Men vafan, de är såhär jag ser ut, shit the same..




Cubus 49:-



Älsklingar, mycket snyggare i verkligheten ! Din Sko 124,50:-





Idag åker jag, Beccis, mamma och Thuva til...

img_6113 (MMS)

Idag åker jag, Beccis, mamma och Thuva till tuna park och shoppar !


Kräftskiva på gång !

img_4492 (MMS)

Kräftskiva på gång !


Grattis Caroline !  Älskar dig bästavän !

img_8100 (MMS)

Grattis Caroline !  Älskar dig bästavän !


Har precis vart på dop, söta kusiner har j...

img_4235 (MMS)

Har precis vart på dop, söta kusiner har jag iallafall. Nu ska vi hem till faster och Micke och fika lite:)!


Sitter och kollar på american idol med min...

img_1817 (MMS)

Sitter och kollar på american idol med min familj. Äter också lite godis hihi. Ikväll blir en tidig kväll för imorgon är de dop för min kusin klockan halv elva.  Pussis !


Pappa

Har nyss var med mamma och hämtat Thuva från skolan. Vi kikade in i klassrummet som hon ska gå i. Tänk va stor hon har blivit, börjar ettan å allting ! Inne i klassrummet hade hennes fröken lagt upp böcker på allas bänkar, jag kan inte tänka mig Thuvis börja skolan..

Om nån timme eller två så kommer pappa och hämtar mig Beccis, så åker vi hem dit.






Massa nytt

Som ni ser så är bloggen helt annorlunda nu, jag tror att jag är nöjd iallafall. Men jag vill gärna veta vad ni tycker :)!

Mamma kommer hem sen vid lunch så kommer vi äta tillsammans. För hon ska vara sjukskriven 50% för hon har nån yrsel. Sen får vi se vad vi ska hitta på. Den här helgen ska jag vara hos pappa så jag ska åka dit idag, på eftermiddagen. Imorgon ska jag på dop, min kusin ska döpas hihi ! Sen på kvällen så ska vi ha kräftskiva, och på söndag ska jag Beccis, mamma&Thuva åka till Tuna Park och shoppa ! Så de blir en helg full av saker att göra. Sen på måndag så börjar ju skolan. Spännande, nervöst men ändå så vill jag inte att sommarlovet ska ta slut:(!


Eftersom att..

.. jag har ändrat lite saker i bloggen så ligger de bara lite random inlägg i alla olika kategorier;).


Konstigaste som har hänt i mitt liv

Igår på twitter fick jag ett mail från K'naan. Asså de är helt sjukt, han ville att jag skulle maila han på Facebook så han kunde adda mig. Så nu är vi vänner på Facebook för att han tycker att jag är söt :D! Sjukaste som har hänt mig i mitt liv..







NY HEADER

Bättre eller sämre tycker ni ? Jag ska försöka fixa till lite andra saker på bloggen också när jag har tid.


Bakningen igår

Bilder från när Thuva och jag bakade igår :)!









Eftersom man blir väldigt kladdig om händerna så blev de inte så många bilder ;)...


Städar

Har gjort rent kanin&hamster burarna och städat mitt rum. Nu ska jag bara in min matta som hänger ute på vädring. Kaninen hårar som aldrig förr så hela min matta va full med vitt kaninhår haha ;). Jag försökte och kamma kaninen, men de slutar ju aldrig att lossa hår haha. Om man kammar en katt så kan man ta katthåret i handen, men med en kanin så kan man inte de för håret flyger bara runt i hela rummet. Man får med sig kanske hälften i handen haha, men de man får i handen är supermjukt ! Mjukaste pälsen jag har känt på.



Va söt han är min lilla prins..





Hamsterns bur..



Hamstern boar in sig.. Man ser bara hans ena tass, eller heter de fot ? haha..







Bakning&film

Thuva och jag bestämde oss nyss för att baka, och sen äta de vi har bakat till filmen !

Fick även ett bloggtips från min 6-åriga lillasyster. Hon sa såhär:
- Michis, du borde lägga ut fler videosar på din blogg, för jag tycker de är kul att kolla på såna när jag läser din blogg.

Sötan då ;)! Här är en video bara till dig sötnos !





Sleepy

Sommnade på soffan ett tag. Jag hatar egentligen att sova på dagen, för när man vaknar så är man helt lost haha..

Jag vet några saker som jag behöver införskaffa mig innan skolan börjar på måndag, eller iallfall så snart som möjligt, en plånbok och en väska. Min väska är trasig och börjar se riktigt skabbig ut, och en plånbok har jag inte haft på år haha.. De är väl så typ att jag inte har shoppat så otroligt mycket så jag har inte tyckt att jag behöver en haha. För jag har alltid bara stoppat ner mitt kort i min väska. Men nu behöver jag en plånbok;).




Min underbart fina syster, bilden är tagen och redigerad av mig..




Lögarängen, tummen ner

Jag och Thuva bestämde oss för att åka till lögarängen idag och bada. Jag kollade deras hemsida först innan vi åkte så att de inte fanns någon åldersgräns. Vi tar bussen ner på stan och GÅR till lögarängen. Thuvis blir trött men när vi ser lögarängen så börjar hon springa. När vi kommer in så frågar hon i kassan hur gamla vi är, så säger jag att jag är 16år och att Thuva är 6år. Då säger hon att vi inte får komma in för man måste vara över 18år för att ta med sig någon som är under 12år in. Kul att dom skrev de på deras hemsida då ?! Vi åkte dit helt i onödan. Som tur va kunde mamma hämta oss och skjussa hem oss på sin lunchrast..

Men vad gör dom som får barn som är under 18år? Får inte dom komma in och bada med sin bebis ? Nej 16år tycker jag skulle vara en lämplig ålder. Jag är ju mogen nog att ta hand om min lillasyster på ett badhus  när de bara är hon och jag. Om jag hade med mig 5 ungar, så visst då skulle jag fatta. Men jag och Thuva, vi skulle ju vart tillsammans hela tiden. Nej jag vart besviken och sur eftersom att de inte stog någonting på hemsidan..





Tvätt, Ahlquist&Allsång

Snart är de tvättstugan med mamma som gäller. Sen går vi över till familjen Ahlquist och kollar på Allsång på skansen. Och jag ska dreggla över mums-måns.. ;)



Bild&Redigering - JAG. Riktigt nöjd med denna bild på min underbara lillasyster..


Puss

Har haft en riktigt bra idag med Louise. Trevligt att träffas å prata, och skratta :)!

Här är egomichis !
















Lunch med Louise

Om ungefär en halvtimme ska jag åka ner på stan och möta Louise. Så ska vi äta lunch  någonstans på stan. Blir trevligt att snacka lite å så. Nu ska jag gå och klä på mig.

Puss !


Tillslut rycks man med..

Ja nu har jag som dom flesta andra skaffat twitter. Så nu hittar ni mig där, http://twitter.com/#!/ericamichaela.

Puss !


Resten av ditt liv

 

 

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

 


Hatt








Godmorgon




Ännu en skada haha..

Idag kände jag att jag hade jätte ont i armhålan haha. Kan knappt hålla armen nere, skönt va?! De är ju så kul att gå med armen i sidan hela tiden, vill ju bara jubla ! Men nu har mamma plåstrat om mig för de är något som är infekterat, eller inflammerat. Bra att ha mamma ibland ;).



Fint plåster under armen haha..


Glass

Åt nyss den godaste glassen ! Päronsplitt fast som gärddglass. Mums..

Jag måste gå och klä på mig nu och göra mig i ordning för vi ska åka till Hallsta eller nåt och kolla på Beccis fotbollsmatch. Kameran följer med, så vi får se om jag lyckas fånga henne på bild eller om hon springer för fort;)..(?)




Tatoo

Hej hopp !

Igår vart de inge bloggning för att jag va astrött haha. Sen så gick vi hem till familjen Ahlquist och spelade spel och åt mat å sådär.

Thuva tattuerade även ett får på min kind igår;). Haha..






Massa skoj !

Jag har haft så otroligt kul idag så ni anar inte haha !  De tog oss sex timmar att komma igenom hela parken, så underbart fint å allting va bara bäst.

De började med att vi träffade låååånga människor..



Sen kollade vi på aporna..





Sen gick vi in till lemurerna..





Kolla va nära den sprang mig !!



Sen kollade vi på getter eller får eller vad de va haha.. Beccis mamma och Thuva klappade dom..

Men vad kollar fåret på hahaha ? ;)



Mamma&Thuva..



Thuva..



En gullig häst som mamma inte tyckte att jag skulle ta kort på för att de va ett vanligt djur haha..



Jag och Thuva..



Thuva, jag och mamma..



Lars, Thuva, jag och mamma..



Sen matades aporna..





Sen till min största fobi, på ett ställe va inte ens ormarna instängda. De kom en liten tår tillochmed.. :(
Som ni kanske förstår va de inte jag som tog bilderna på dom här hemska djuren..



Haha rätt åt dig äckeldjur, du har slagit knut på dig själv !!



Här har vi däremot gulligaste djuret, minsta apan jag har sett ! Mamma jag vill ha(a)..





Sköldpadda..



Spider..



Krokodil som gömmer sig bakom växten, ni ser huvudet om ni kikar ordentligt..



Gulliga apor..



Ful men ändå söt apa.. Den lilla saken med gula kinder som gömmer sig mitt i bilden..



Jag och Thuva innan våran lilla flodfärd hihi..



Thuva&Beccis...



Min&Beccis kommentar när vi såg skylten, VADÅ SKA DE HOPPA UPP KROKODILER OCH ÄTA PÅ VÅRA FINGRAR?!





Struts som jag och Beccis trodde skulle bita oss..



Supervackra flamingos !



Nån liten tunnel där de typ spruta lite vatten, eller de va asfuktigt haha..



Sen kom vi in i en skitmörk tunnel och jag och Beccis vart asrädda, som vanligt haha.. Bilden är ju tagen med blixt de är därför de inte ser mörkt ut... ;)



Längre in i den mörka tunneln..



Uppe på land igen hittar vi den här filuren..



Sen de här underbara djuret mara som jag ville ta med hem hihi..





En orangutang..



Efter maten la vi lite Wild Kids puzzel på äventyrsön..



Då vart jag så glad för att vi klarade de så jag hoppade upp på puzzlet och gjorde min finaste pose !



Vrid på huvudet..



KOLLA VA LÅNG JAG ÄR ?! Jag når upp till taket med huvudet, så nu kan ni inte säga att jag är kort, hah där fick ni !!



Har massa bilder från ett övergivet fort men jag orkar inte ladda upp alla hihi..



Jag försöker ro nån sorts båt.. (?)



Över på fastlandet igen hittar vi den hära konstiga, men gulliga apan..



En kamel jätte nära mig ;)..



Ett rosa troll som jag trodde va en tjej som nästan taffsar på mig fast de va egentligen en kille sa mamma, läs den meningen utan att andas.. ;)



Här håller han för mina ögon..



Karusellåkning, jag Lars och Beccis.





Jag och Thuva va ju tvugna att ta en sväng också !





Jag trodde killen med stråhatt hade klätt ut sig, men icke. Jag tänkte tillochmed fråga om han ville ta kort med mig haha.. Men de va Countreyfestival i parken, de va därför han va klädd som han va. Han va dessutom ganska snygg, men en aning full. Men log mot mig de gjorde han iallafall haha ! :)



Furuvik 2011 !!



Badet..



Dags för mig att bada lite, men i den stooora poolen med större vattensutschekanor ;)..



Här blev man uppraggad av en cowboy, han ville bjuda mig på ett karusellåk haha..




Ja de här va långt ifrån alla bilder från idag men nu har ni sett lite ! :)

Pussipuss !





Furuvik

Hej hopp !

Snart så åker jag och min familj iväg till Furuvik. Det blir nog massa roliga bilder att ladda upp här på bloggen ikväll, eller om jag gör de imorgon. Vi får se.

Pusspuss !




Tänder

De suger att jag inte får spänna tandställningen på ett tag nu för att min framtand kanske är död.
Jag har ju en liten glugg igen nu. Suug..



Ge mig dom tänderna igen..


JAG



















































Massa webcam bilder haha..


Kräftor

Ikväll blire att äta kräftor. Mumma ! Mamma har sagt till mig att de inte finns något fett i kräftor, de måste ju va bra;).

Idag har jag vart dålig på att blogga, eftersom att jag inte har haft något kul att blogga om. Men vet ni vad ?
Att imorgon ska jag åka till Furuvik med min kära familj och jag hoppas på bra väder. Enligt yr.no så ska vädret vara strålande iallafall. Undrar om de är jag som är mest taggad i familjen ? De va ju trots allt jag som tjatade på att få åka dit (a).. Barnet i mig kommer aldrig att dö.






Torsdag

Gomorron !

Har inget speciellt att skriva just nu. Kul chey haha..
Ska snart åka med mamma till röntgen, blog u later !



Snygg kille...


Sjuk hamster

Min lilla guldhamster är ganska gammal, typ 3 år. Så gamla dom ska bli typ. Men nu har han börjat tappa päls på ryggen och flagnar typ. Han ser jätte läskig ut.. :( Men han är lika pigg som vanligt å så. Vi ringde till veterinären och frågade va de kunde va men hon visste inte, så vi ska försöka tvätta honom med lactacyd. Typ en mild tvål. Men han bits ganska mycke, så man måste va försiktig. Men jag kan inte låta bli att bli ledsen. Tycker synd om plutten. Om han hade vart ex en hund så hade man gjort allt för att få han frisk. Men nu bara för att han är en hamster så är de inte lika synd om honom. Får ju super dåligt samvete. Han är ju lika mycket värd som en hund, eller hur ? Eller som vilket annat djur som helst.
Och då så är de ju alltid den enklaste utvägen att avliva ett djur. Och de är en av dom jobbigaste sakerna jag vet på jorden. Att se ett djur somna in. Vafan ska jag få bestämma de för ?! De är ju inte mitt liv, vad vet jag om vad hamstern vill och om hur han mår.

Jag ska iallafall försöka tvätta han varje dag. Och göra rent buren super ofta, tvätta hans leksaker och vattenflaska. Då vet jag iallafall att jag har gjort allt jag kan för lilla Hampus..


Lite om mig..

100 frågor om mig

01. Fullständigt namn: Erika Michaela D'Adda.
02. Ålder: 16.
03. Vart bor du: Västerås, Hökåsen med mamma. Skiljebo med pappa.
04. Bor tillsammans med: Mamma, Thuva&Beccis. Och hos pappa med Pappa, Helena&Beccis.
05. Husdjur: En katt, en kanin och en hamster.
06. Färg på ditt hus: Rött, hemma hos pappa är de gult.

07. När är du född: 10 Januari 1995.

08. Klass: Ska börja gymnasiet, Hotell&Turism Citygymnasiet.
09. Vilket år tar du studenten: Antagligen 2014.

10. Något jobb: Nope.
11. När gick du upp i morse: 07:00.
12. När ska du sova: När jag är trött.
13. Duschat idag: Ja.
14. Kramat någon idag: Ja.

15. Pussat någon idag: Min lillasyster kanske, haha.
16. Vad har du ätit idag: Frukost lunch fika och kvällsmat.
17. Dagens klädsel: Jeans, röd vit randig tröja. Fast jag har precis bytt om till mjukisar och munktröja.
18. Dagens smink: Mascara, foundation, puder, solpuder, rouge och eyliner.

19. Dagens sötnos: Ingen speciell.

20. Dagens roligaste: Haha jag kommer inte på någonting !!

21. Har du många vänner: Jag har dom jag behöver.

22. Hur många har du kysst: Haha jag har inte räknaaat..
23. Vem kramade du senast: Thuva.

24. Vem saknar du: Caroline Marburger.

25. Hur många har varit otrogna mot dig: Hoppas ingen..
27. Har du pojk-/flickvän: Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast: Pappa och de va igår, pratar inte så mycket i telefon haha..
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Philip Bromé: :D<3


FAVORIT:

31. Film: Finns otroligt många bra, men några är ''Min låtsasfru'', ''Pretty Woman'' och ''Mouline Rouge''.

32. Låt: Massa olika !

33. Mat: Haha ingen speciell.

34. Dryck: Äppeljuice.
35. Färg: Rööööd.

36. Tv-serie: Vänner har alltid varit min favorit fast att jag har sett alla avsnitt 100 ggr. Sen så va Off the map min favvoserie, men den la ju ner..

37. Stad: Ingen speciell, haha jag är inge bra på de här.
38. Land: Sverige&Thailand !

39. Ämne i skolan: Skulle kanske va musik eller slöjd för att man inte behöver göra så mycket(a)..
40. Tv program: De är ju nästan samma som serie;)..


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Malin, för att jag tog frågorna från henne:)!

42. Personen du pussade: Haha de är nog en hemlis, de va inte direkt en seriös puss..

43. Gången du spydde: Haha typ några dagar sen..

44. Gången du grät: Idag för de blixtra.. :(

45. Pizzan du åt: En svensson tror jag.

46. Gången du var i Göteborg: 1 1/2 år sen.

47. Gången du var i Stockholm: På grönan för någon månad sen.
48. Gången du duschade: Idag.
49. Gången du sov: Inatt.
50. Personen som såg dig gråta: Min familj när de blixtra. Fast jag gråter oftast inte när någon ser. Tycker bara de är jobbigt att förklara varför man gråter å så. Gråter mest för mig själv.

51. Svart eller vitt: Vet inte.
52. Hund eller katt: Båda.
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Gillar båda, man måste vara fest sugen för att festa och mys sugen för att mysa !!

54. Tvspel eller datorspel: Spelar inte så ofta haha..
55. Singel eller upptagen: Ja man vill väl va i ett förhållande men de är också skönt att varfa fri;).
56. Pussas eller kramas: Båda samtidigt !!
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Haha inget av dom !
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad, de vill väl alla ?
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Kollar ärligt talat inte på något av dom, men jag röstar nog på BB.
60. Har du svart hår eller blondt: Blondt.

61. Har du blåa ögon eller bruna: Bruna.

62. Choklad eller lakrits: CHPKLAD, jag hatar lakrits haha !

63. Göteborg eller Stockholm: Venneh,
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt. 
65. Coca cola eller fanta: Fanta.
66. Pizza eller kebab: Pizza.
67. Randigt eller prickigt: Randigt.
68. Älska eller älskas: Båda.
69. Leva eller dö: Leva tills jag dör !

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Haha för många för att räkna..

71. Personer du hatar: De finns en del, kanske inte ska säga deras namn. Alla kan få heta skitstövell.
72. Pojk-/flickvänner du haft: 1 seriös bara.
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Haha ska jag börja räkna upp alla, då kommer de ta en evighet !

74. Glassar du ätit på en dag: 2 kanske, inte fan vet jag haha !
75. Nämn en festival du vill på nästa år: P&L !!

76. Gånger du haft minnesluckor: 0.
77. Gånger du varit hög: 0.

78. Personer du saknar just nu: Några.
79. Gånger ditt hjärta brustit: En gång på riktigt skulle jag tro. De va nog den värsta smärtan jag känt i mitt liv, att vakna och veta att du förlorat någon du älskar.

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: Hihihi..
81. Träffade du senast: Familjen min,

82. Sjöng du senast för: Mig själv.
83. Hade du senast en msn-konversation med: Ja de va ett tag sen så jag kommer icke ihåg.
84. Spelade du tvspel med senast: Venneh.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Ingen speciell.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Några stycken haha..

87. Förtjänar att dö: Anders Bre va han nu heter, jävla skithål..

88. Är söt: Många.
89. Vill du sova jämte inatt: Nån mysig.

 

VAD:
90. Gör dig glad: Att göra saker med såna som jag tycker om.

91. Gör dig ledsen: När de känns som att man inte har några vänner och att ingen vill ha med dig att göra.

92. Vill du helst göra nu: Inget speciellt.
93. Önskar du att du slapp göra: Rotfylla min tand..

94. Vill du ha nu: Långt hår.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: De är ett halvår kvar så jag vet inte.
96. Längtar du till: Nästa sommarlov..

97. Tycker du om dina betyg: Dom är bra.
98. Ångrar du i ditt liv: Finns inte tid för att ångra saker.

99. Är det bästa som hänt dig: Att jag fick lära känna Carro bättre förra sommaren så jag fann den bästa vännen man kan önska sig. Och sen såklart mina syskon.

100. Hur mycket är klockan: 20:45

 


Död tand i Mariefred..

Imorse va jag till tandregleraren. Hon upptäcker då att ena min tand är grå, alltså att den kanske är död.. Den har antagligen ''dött'' de när dom har flyttat mina tänder för snabbt. De är min ena framtand också.. Så jag ska till vanliga tandläkaren nån gång och kolla om den är död, då måste jag rotfylla den, vilket jag har hört att de gör ont så in i helvete ! :( Jag har liksom aldrig haft hål i tänderna så jag vet inte ens hur de känns att borra i en tand.
Men mamma ska ringa till försäkringsbolaget, så kanske jag kan få pengar för de här. Då kommer jag kunna bleka tänderna så att den inte är grå, hoppas !! Sen när jag satt mig i bilen med mamma och skulle åka hem så kom tårarna. Tycker sånt här är skitjobbigt !

Jag har liksom tusen saker att göra i höst. Jag ska kolla upp min hjärtklappning, kolla upp asträngningsastma, skära bort tandkött i munnen och nu ska jag också kanske rotfylla en tand. Samtidigt som jag ska börja gymnasiet. Suck...

Men idag har jag och min familj iallafall vart på Gripsholms slott och kollat. De är andra gången jag är där, första gången var jag där med våra grannar Josefine, Maja och Ingrid, sen så va Beccis med också. De är ett väldigt stort slott !

När vi åkte till slottet så börja de åska och blixtra och jag fick lite krockodiltårar eftersom jag hatar när de blixtrar..



I bilen påväg till Mariefred..



Nå kanoner utanför slottet, de finns inga bilder ifrån inne i slottet för man får inte ta kort :(...




Slottet..



Slottet..



Nå blommor som formade en krona utanför slottet..



Jag&Thuva..



Jag och mina syskon framför slottet, mamma vet du hur zoomen funkar ;) ?



Världens bästa mamma !!





Höst..

Äre så att de verkligen har blivit höst nu ? De är inte supervarmt ute längre och de regnar och blåser.. :(

Det blev inte att åka till Lars stuga idag. Jag åkte till doktorn och kollade min lilltå som jag gjorde illa för ungefär 2 månader sen, men fortfarande gör ont. Den va inte bruten iallafall ! Men jag hade en inflammation i leden i tån (?)
Så jag får inte ha några skor som trycker på tån, så jag har fått klippt sönder mammas skor och gjort ett litet hål för lilltåknölen haha.

Men nu ska jag gå och fortsätta dreggla över Måns på allsång på skansen, puss !





Regn.. :(



Tisdag

Hello !

Idag hade min mamma gjort plättar till frukost. Supergott !

Mamma sa precis att vi ska åka ut till Lars stuga och plocka svamp, om vi hittar någon förstås.. ;)



Jag och Beccis (och ja, jag är storasyster haha..) Hon tvingade mig att vara med på bild.. ;)

Och jag vet att de inte är så intressant på bloggen just nu, men jag måste komma igång lite. Ta mer bilder till bloggen å så. De kommer, ha tålamod ;)!





Glass

Vi hittade ingen ram på IKEA men vi hittade massa andra användbara saker.

När vi kom hem från IKEA så åt vi, sen så cyklade vi till McDonalds och åt glass. Mysigt !




IKEA

Gomorron sötnosar !

Sovit gott ? De har jag iallafall, men jag har vart arg inatt.. ;) Har drömt att jag har skällt ut några personer som jag tyckte skulle ha en utskällning. De blir ofta så för mig om jag är lite sur på personer, då drömmer jag att jag skriker och talar om för dom vad jag tycker om dom. Ganska skönt ;)!

Mamma och jag har setat och kollat runt på internet om vad man kan hitta på om dagarna. Vi har kollat på Parken Zoo, Kolmården och Tomteland typ. Vi får väl se om de blir något skoj någon dag:)! Men just idag så blir de att åka till IKEA och hitta en ram. För jag hittade en död fjäril i min moppe för ett tag sen som va super blå och jätte fin. Så jag  gav den till mamma, så nu ska vi rama in den:)!


Strömskär

Det blev att åka till Strömskär med familjen igår. Trevligt !
De va ju toppenväder så de vart en skön dag där. Med bad på kvällen !

Idag så va vi på Strömskär till lunch ungefär. Sen åkte vi hem i spöregnet. Haha..



Rebecca och hennes fisk ! :)


Gropenhäng

Igår blev de en kväll med lite folk i gropen, vi skrattade och hade kul. Synd att de började regna mer och mer.

Skulle också berätta att jag saknar Carro ganska mycket.
Hon är ju faktiskt min allrabästavän !


















Love u !


RSS 2.0