En docka till kusin

Hälsade ju på kusinerna idag med farmor,  gud vilken liten söt docka till kusin jag har fått. Hon var så liten och så mjuk ! Fick ju även träffa mina andra små kusiner, dom blir ju bara större och större varje gång jag ser dom !



Random bild...



Tillbaka

Har haft lite bloggpaus i några dagar. Har inte haft någon lust. Men nu så är jag tillbaka !

Ja orkar inte berätta om allt jag har gjort haha, men idag har de ju vart underbart väder iallafall. Sommaren är här !!


Godmorgon

Har vart vaken ett tag. Setat och kollat på teve lite med Beccis, vädret suger ju ganska hårt..

Ska inte göra något speciellt idag. Packa lite, för jag ska till pappa ikväll. Eller jag och Beccis ska dit. Har saknat pappa supermycket !






What are words if you really don't mean them





Tårar...


Nej kanske inte..

Kom på att jag kan inte lägga ut bilder sen Thuvas match mot föräldrarna. Känns inte så smart att lägga ut bilder på andras barn haha ;).

Hjälpte precis mamma att klippa gräset. Hade nästan behövt en lie för att klippa de där gräset hehe..;)
Vi har ju inte en jätte gräsmatta och inte en bensindriven gräsklippare, men de gör inget. Lite motion har aldrig skadat..





Sol, nej moln, nej sol eller moln...

Haha ja, vädret är ju så himla konstigt. Jag vill ha sol nu, jag blir galen ! ;)

Kom hem från stan för en stund sen. Åkte ner med Lollo. De är rea öevrallt ! Tyvär har jag inga pengar just nu. Men de va kul att va med Lollo en stund och snacka å så.

Nu sitter jag och kollar på teve med Beccis. När mamma kommer hem ska jag följa med på Thuvas träning. Dom ska spela match mot föräldrarna så jag ska ta kort. Det kanske kommer lite roliga bilder sen haha :D!



Thuva när hon va liten..


Jag vill ha sooooool !

Asså nu vill jag ha sol och bad. Sommarlovet ska inte va mulet :(!

Igår vart en slappardag i soffan med Jasse. Skönt de med ibland !
På kvällen kom Jojjo&Carro och vi snackade massa. Vi har alltid massor att snacka om :D!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Louise jobbar nog tror jag, men jag ska nog fråga när hon slutar så kanske hon vill hitta på något med mig :)!


En ny dag

Gomorron !

Vaknade för ett tag sen. Jasse ligger kvar och sussar.
Idag ska jag nog  va med Jojjo&Carro, får se vad vi hittar på :)!




Kan du inte bestämma dig solen ?

Idag har de vart regn fast ibland sol, sen regn igen sen sol. Verkar inte som att solen och regnet är riktigt sams haha !

Har kollat på filmer sen jag va liten hela morgonen. Å va underbart att vara liten..

På eftermiddagen kommer Jasmine hit. Så åker vi och kollar på min systers match och sen så sover hon här.



Bara nån bild haha..


Bilder

Fick två bilder av Amelies mamma som hon tog på mig på avslutningen, tack Jessica :)!






Eget lajvband utanför fönstret

Igår på kvällen så hade ett motorcykelgäng fest nästan borta vid Tillberga. Tillberga är typ 5km bort från Hökåsen. Och dom spelade hög musik. De lät som att de stog ett lajvband utanför mitt fönster och spelade haha ! Fatta hur hög musik dom spelade !

Här kommer några bilder från minigolfen igår:)!













Överlycklig

Vi hittade alla våra VHS filmer. Massa filmer från när jag ocg Beccis va små och filmer som vi jämt kollade på, om och om igen. Lars åkte hem och hämtade sin video nu, så nu kan vi kolla på filmerna ! IIIHHH ÖVERLYCKLIG !




Secret strike

Jag och Lars satt och spelade de här 100 pin bowling på Wii. Så stog de att man kunde få nån secret strike. Så vi googlade på de och hittade hur man skulle göra på Youtube haha !

Snart när jag och Beccis har hämtat den sista tvätten i tvättstugan så ska jag och min familj åka och spela minigolf på Hälla, sen äta pizza. Snacka om att jag ska krossa dom alla !;)




Farmor

Pratade nyss med min farmor i telefonen. Jag ringde och frågade om jag och Beccis kanske kunde få följa med och träffa våran nya kusin nästa gång hon skulle dit. Vill ju se den lilla dockan som farmor kallade henne hihi:)!


Tjejer..

Min familj haha.. Mamma springer runt och letar efter pinsetten som Rebecca säger att jag har slarvat bort. Det har jag inte gjort för den ligger icke i mitt rum. Rebecca springer runt och skriker om att hon har mustach (stavning) fast hon inte ens har de. Hon står typ en mm från spegeln, inte konstigt att man hittar fel på sig själv då..;)
Tjejer tjejer;)...

Snart ska vi åka ut och handla.



Juste, jag har glömt att säga. Min familj har köpt en systemkamera, bästa köpet !


En ny dag

Gomorron !

Idag har jag absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag försökte få mamma att vi skulle övningsköra lite men jag vet inte hur de blev med de för nu städar hon. Jag städade ju mitt rum häromdan, men nu ser de likadant ut igen. De börjar med att man slänger något klädesplagg på golvet, sen så slänger man något till. Sen tillslut så ligger allt man har på golvet ! Jag är hopplös..

En bild från när jag va i Turkiet förut..







Tårar för alla mina vänner

Usch nu känns allt så sorgligt, att man inte ska träffa alla människor varje dag. Jag har träffat Lollo varje skoldag sen i tvåan. Och nu ska man inte gå i samma klass längre, inte ens samma skola !
Jag kom ihåg att jag alltid tänkte att jag skulle gå samma linje som Louise när de blev dags. Men så kan man ju inte göra. Men jag skulle nästan kunnat gjort de för att jag tycker de ska bli så läskigt utan henne på en ny skola med nya människor. Hon har alltid vart min trygghet. Men nu är de slut med de, nu ska vi ut själva i vuxenlivet. Gymnasiet, läskigt när alla vuxna säger att nu ska du ut i vuxenvärlden. De känns konstigt..

Ååå jag vill bara va med alla nior just nu, de här suger !













































































Sovit, sovit och sovit lite mer

Hejsan hoppsan !

Vaknade väldigt tidigt imorse, men sov länge i soffan. Sen dess har soffan vart min plats hela dagen, jag har sovit, sovit och sovit ännu mer ! Haha fattar inte att jag kan va så trött !

Jag&mina systrar igår..




Igår

Igår vare skolavslutning. Sen på kvällen vart det lite firande i gropen. Har inte så mycket bilder, men de kommer nog:).

Jag och Lollo..








Pirrigt

Avsltuningsmiddagen igår va jätte rolig ! Nu känns de verkligen att de är slutet på dom här tre åren. Nej fy, jag måste ta med mig servetter idag. Jag känner ju redan nu hur tårarna håller på att komma !

Kunde inte sova så länge idag, vaknade och hade massor av pirr i magen. Så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så att jag kan börja fixa mig. Oh my gash, kan tiden snabba sig lite !

Bilder från igår kommer sen, Lollo kan säkert skicka till mig.

PUSS!


Smink

Sitter och taggar inför avslutningsmiddagen med lite bra musik !
Vid fyra ska jag ta bussen ner på stan till Makeupstore, har ett presentkort på en sminkkurs där. Tänkte att de kunde ju va kul att va lite fin tills ikväll:)!




Burrr

Kom precis hem från Lindkvist med Lollo, de är en blomaffär för er som inte vet. Vi cyklade i spöregn hem, inte kul !

Ikväll är de avslutningsmiddag för alla nior. Det blir nog en toppenkväll !




What if this life is all that we are given






Slutar aldrig garva

Kommer alltid skratta åt denhär hur månger gånger förut jag än sett den haha !




Rent&fint

Klar. Nu måste jag nog ta en dusch !







Min söta nalle..






Städning på g..

Hej allihoppa !

Tror att jag måste städa mitt rum, de ser ut som någon har slängt in en handgranat där. De jobbiga är bara, vart ska man börja..












Trött..

... och väldigt kissnödig känner jag nu. Jag drar mig mot sängen.

Puss !


Tröttis

Har vart hemma en stund nu. Blev först att åka till Tortunagropen med klassen idag. Det var inte så värst varmt ute så vi va inte där så länge. Sen så åkte vi till gropen här i Hökåsen. Men de va inte varmt här heller så jag åkte hem. Hade ju lite feber imorse så jag vill inte bli sjukare tills avslutningen !

Saknar verkligen min iPhone när man är ute med kompisar, jag vill ju kunna ta kort och lägga ut här. Blir ju inte en sån rolig blogg utan bilder. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller..(?)

Ska ut med mamma idag och köpa en digitalkamera till familjen, eller iallafall kika på en kamera som vi kanske vill ha. Då kan de ju bli lite bilder iallafall. Eller inte bilder med mina kompisar. För den här kameran ska va mammas har vi bestämt. En familjekort kamera, eftersom barnen i denna familj har haft dom andra två kamerorna i golvet så dom har pajjat. Jag kan iallafall säga att det inte var jag. Men det är strunt samma om vem de va, nu får vi en ny och bra kamera :)!




Fingerskäraren Michis..

Jag lyckas alltid skära mig i fingrarna, och jag börjar gråta varenda gång haha..:(
Skar mig för en stund sen, rakt över långfingret..



Feber..

Hej sötnosar !

Idag så gick jag upp tidigt med mamma och skjussade Beccis och hennes kompis Jossan till zonträning i Köping. Tyckte inte att mamma skulle sitta och köra ensam så jag följde med. Älskar pratstunderna ensam med mamma !

Resten av dagen har jag bara slappat, vi skulle ha fiskat ikväll men både jag och mamma har feber. Men glöm att jag skippar skolan för de. Dom sista dagarna i nian ska jag ta vara på !

Imorgon bär det av med alla nior till Tortuna gropen, eller en av niorna är på Gröna Lund så de blir bara två nior. Det blir skoj. Jag och Lollo tar min moppe dit, men ingen av oss hittar. Två blondiner på moppe vilse i Tortuna kanske (?) Vi får väll se... ;)



Jag&Louise..


Student

Nu är jag hemma från Mora. Saknar redan alla !

Har vart en rolig helg. Vi hade en mysig stuga också i moraparken. Vi har inte så många bilder eftersom kameran är trasig, men mamma tog några med mobilen. :)

Lovisa&Thuva..



Jag, Beccis&Thuvis..



Thuva läste Bamse för oss..



Thuvis råkade skjuta en boll under stugan, så hon fick krypa under och hämta den...



Förresten, igår vid tiotiden fick jag en till liten kusin, Milia heter hon. Längtar tills jag får träffa henne :)!



Sista dagarna med klassen

Idag så åker jag och alla nior på min skola ner på stan och ska göra nån cityquest. Ingen aning vad de är för nåt, sen ska vi gå till Djäkneberget och äta och göra nå aktiviteter. ;)

Känner mig jätte osugen på de, men men haha..




Nu är det över

Nu har jag gjort modevisningen, tre stycken. En för låg-och mellanstadiet, en för högstadiet och en för betalande gäster, typ föräldrar å så.
Snodde några bilder av Annso hihi..;)

Jag&Louise..




Också jag och Louise..



Jag som får håret fixat..





För er som brukar läsa min blogg så rättar jag mitt fel i ett inlägg för nån dag sen, jag slutar inte skolan den 10e, utan den 16e. Skrev lite för snabbt..




Modevisning

Hej hopp alla söta !

Idag är de modevisning i skolan. Alla 8:or och 9:or ska visa upp kläder som vi har sytt. Vi 9:or har sytt nya kläder av gamla, medans åttorna har användt vanligt tyg som finns i slöjden. Temat är romantik.

Jag har sytt ett par röda shorts med blommiga fickor, och jag är så nervös över att gå på den där grejen och visa upp kläderna. Hatar såntdär haha :(.

Jaja, de ska bli kul att bli sminkad och få håret fixat av folk iallfall:).




I helgen

I helgen åker jag och min familj till Mora. Där bor mina gudföräldrar och gudsystrar. Har saknat alla dom massor ! Vi träffas ju inte så ofta eftersom vi bor en bit ifrån varandra. Men nu ska vi kolla när ena min gudsyster, Lovisa, tar studenten:)!

Btw, hela min kropp svider..



Syns inte superbra i webcameran, men nu har jag två sträck, ett från igår och ett från idag. Och det svider lagom skönt...


Men hallå där tomaten

Blir tokig, smörjde in mig imorse med solskyddsfaktor 30 för att jag har bränt mig. Men nu sitter jag här efter en dag i gropen och är ännu mer bränd på bröstet. Jippie...

Har sett på facebook att många får sommarlov idag, shit va najs. Vi får den 10e, men vi hade längre sommarlov de är därför;).



En bild från i vintras när mitt hår inte hade hunnit blivit så ljust..


Tomato

Hello my friends, I'm a tomato !

Haha jag hoppas att färgen har gått över till brunt imorgon.

Kollade på matchen idag, Skultuna-Romfartuna. Tyvär förlorade skultuna, men dom var superduktiga ! Kul att se allihoppa igen:)!

Snart ska jag nog krypa ner i sängen, ouff va lakanet kommer att skava på brännan..
Solskyddsfaktor vad är de ???

Men jag kan faktiskt säga med handen på hjärtat att jag oftast smörjer in mig. Men jag trodde inte att solen skulle ta såhär mycket idag, det var därför jag inte gjorde de. Fast jag smörjde ansiktet lite iallafall, men nosen min är röd ändå.
Michis med röda mulen..

Nattis mina älskade vänner !



Nån bild..


Brääänd

Under nationaldagsfirandet brände man sig fiiint. Gör ingenting, de blir ju brunt sen ;). De blåste ju inte en enda vindpust på djäkneberget, men jag klagar inte för nu kommer sommaren !

Ikväll så ska jag kolla på när mitt gamla lag ska spela match. Blir mysig avslutning på kvällen !



Inte så bra bild, men man ser lite av vart jag bränt mig..



I LOVE SWEDEN

Idag är de Sveriges nationaldag. Har inte fattat grejen med att den ska vara rasistisk ? Att svenska flaggan är rasistisk, eller att nationalsången är de. De har dom aldrig vart och kommer aldrig att vara.

Blir att åka ned med min familj och familjen Ahlquist till djäkneberget, som vi alltid gör på nationaldagen.

Hoppas ni får en bra dag allihoppa, för de ser ut att bli en riktigt vaaaarm dag !

PUSS!




Kliar i fingrarna

Ni anar inte hur bloggsugen jag har vart när bloggen inte har funkat. De är faktiskt några stycken som har frågat mig varför jag inte har bloggat, och sagt att dom har saknat bloggen. Gullisar !

De känns som  de är så mycket jag vill få ur mig att jag inte vet vart jag ska börja. Haha !

För de första så är jag glad att sommaren på väg, men ledsen för att jag inte kommer åka till älskade Öland i sommar. :(
Sen så längtar jag tills skolavslutningen för då får jag äntligen ha min klänning, men sorligt att säga hejdå till alla människor som man umgåtts med nästan varje dag i 3 år..
Men jag känner mig taggad för gymnasiet, och de känns spännande med något nytt.

Jag valde ju hotell&turism. Känns verkligen som jag har valt helt rätt ! Jag är för skoltrött för att gå nån linje som man inte riktar in sig på något speciellt, för då måste man ju plugga vidare sen. Sen så skulle jag inte orka 3år till av grymt mycket plugg. Jag vill ha något kul, och jag hoppas att det här blir roligt !

Hehe ja , de va typ en hundradel av allt jag skulle vilja skriva om. Men allt är helt rörigt i mitt huvud nu haha !




















Saknar min älskade..

Min älskade iPhone är otroligt saknad ! :(




S-U-N-S-H-I-N-E

Vaknar med sol på himmelen idag igen. Uppe med tuppen dessutom, men då blir ju dagen så otroligt mycket längre :)!

Ska snart gå ut och äta frulle, ha en bra dag allihoppa !




Inga roliga bilder

Kommer inte att komma upp så många roliga bilder, för digitalkameran är trasig och min iPhone är på lagning.
Tänkte bara säga de !




Passar på..

.. att blogga medans de funkar. Ni anar inte hur rastlös jag har vart när de inte har funkat.

Idag är vädret lika underbart som de har vart i några dagar ! Köpte en ny bikiniöverdel idag, en vanlig svart.

Jag hoppas att de fortsätter att funka med bloggen, vill verkligen inte byta :(..



Slumpbild, jag å Sara..


Blir tokig

Har inte kommit in på blogg.se på skitlänge, därför jag inte bloggat. Om jag inte kommer in här sen igen så byter jag nog till devote. Bara så att ni vet.

PUSS!


RSS 2.0