I was born this way









Snygga armband, som jag och Johan brukar säga, SO FASHION !;)


Happy !

Va nyss ute och sprang hubborundan igen. Känner mig så glad och duktig haha :D.

Idag fikade jag med Hjorth och min älskade Carro ! Har saknat henne massor ! Vart en bit smulpaj, som jag sprang av mig idag. Det gick mycke bättre idag !








Trött som få

Idag så är de skola igen. Uppe med tuppen idag kändes de, har ju haft sovmorgon i två dagar nu.
Men de är bara att kämpa på ;)!
Idag efter skolan så ska jag ner på stan och träffa Carro, och kanske Jojjo å nån mer. Ska bli kul. :)





On my way to a perfect smile...:)




Min framtid som poet, till Jerry&Carro ;)!

När jag skulle plugga idag fick jag mer lust att skriva dikter. Haha jag har faktiskt några dikter gömda i mitt rum, kan vara kul att kolla på ibland och tänka tillbaka på tider. Vissa dikter kanske inte är så kul att kolla på men...

Här är en som jag skrev till min vän Caroline :D!

''Min bästavän Caroline, du är så fin. Du finns alltid där för mig, och jag ska alltid finnas där för dig. Du är underbar, och har alla svar. Att utan dig vara, skulle vara som att stå ensam i Sahara. Det värsta skulle vara att förlora dig, hur skulle jag klara mig ? Du är mitt ljus i livet, att vara din vän är givet. Denna dikt är till dig, helt och hållen skriven av mig. Du är bäst, och liknar inte alls en häst :D! Puss&Kram skumbanan !''




Här är en till till Jerry, också en av mina bästa vänner :)!

''Hejsan Jerry, ditt andranamn är inte Perry. Du är speciell för mig, och nu visar jag de för dig. :) Att få träffa dig, är roligt för mig. Bra att du följde med på nyår, för utan dig skulle våren vart svår. För nyår gjorde oss till bättre vänner, ja de är så jag känner. Du nära mig står, och bryr dig om hur jag mår. ''Hörde jag Thord'' gillar du att säga, och på Holland du gillar att heja ! ;) Denna dikt är till dig, helt och håller skriven av mig. Du är bäst, bättre än en häst.:D Du är toppen, så häng inte med snoppen;)! Kramis från Michis !''



Vad tycker ni om min framtid som poet :D? HAHA !



Älskade vår sol, trolla fram sommaren

Gash vad jag vill ha sommar. :(




























We're all born superstars








Trött chey

Va nyss ute och sprang och gick hubborundan. Man springer typ runt massa åkrar och grejer. Solen lös i ansiktet och livet kändes underbart ! Stängde till och med av musiken för det var så skönt att bara höra tystnaden. Hubborundan är 5km om de är någon som undrar;).

Nu sitter jag här och är svettig och äcklig. Men jag orkar inte duscha precis nu haha !



Haha bilden hittade jag på google..


Sovmorgon

Fick sovmorgon idag igen. Hade de igår med. Vaknade tidigare än jag behövde och kände mig utvilad, så jag gick upp. Så skönt att vakna av sig själv och inte vara trött. Nu ska jag gå och göra mig iordning.;)








Don't you forget about me

Jag har 10000 olika blanade känslor i kroppen. Glada ledsna och allt möjligt haha ! Helt knas;).









I wish you were here because I miss you so..




9c klasströjor :)!






I want you to be the air that I breathe

Hej hopp !

Idag så ska jag åka och hämta skoltröjorna. Äntligen, de ska bli kul att se dom:)!

Munnen är mycket bättre nu, de är värst på mornarna. Men nu ska jag inte klaga för de är mycket bättre :D!

Har inget mer att skriva för tillfället, så här får ni bilder ;)!














Blir lite trött ibland

Hej hopp !

Idag så vare bara att pallra sig till skolan. Skolsyster var inte i skolan så jag kunde inte ta någon alvedon/ipren. Så jag fick kämpa mig egenom dagen med ont. Mamma har pratat med tandregleraren, det är bara att stå ut. De ska gå över snart sa dom. Men jag tror inte dom är medvetna om hur svullen grejen mellan mina tänder är. Nu kanske ni inte fattar men såhär är det. Min glugg i munnen beror på att jag har en skinnbit som sitter mellan tänderna. Asså tandkött. Nu när dom drar ihop tänderna så har den klämts. Så den har svullnat upp och gör sjukt ont ! Den har svullnat på baksidan av tänderna också, så jag kan  inte bita ihop helt för då biter jag  på den och de gör svinont ! Men jag får väl stå ut..

Jag var borta förra veckan från skolan som ni vet. Och jag blir tokig när jag har vart borta och ingen har talat om för mig att vi har vissa saker som vi ska göra. Om man frågar får man bara svar som, nej men vi har inget speciellt.
Haha hatar de :(.

Imorgon hoppas jag också att jag får pengar för JOEL BOHLINS skoltröja. Sista datumet att lämna in pengar var för lite mer än en vecka sen. Shame on you Joel. Om du inte betalar snart så kommer tröjorna att skickas tillbaka. Och då är det ditt fel. So just pay :)!






Sjukt trött

Ah man känner sig helt DÖD idag.. Men men, man måste iväg till skolan. Blääää...
Har ont i munnen, men mamma ska ringa tandläkaren idag. Skönt, eller jag hoppas att dom gör något. Annars får dom skriva ut nå smärtstillande, för alvedon hjälper typ inte ! :(

Ska gå och fixa mig nu !


My day

Mässan som vi åkte på va någon loppis i ABB arena. Skitstor och massa folk som knuffas och är dryga haha ;)!

Sen så kollade  vi på när Beccis spelade match, dom förlorade tyvär med 2-0, men dom hade bara en avbytare så. Så träffade jag alla mina gamla lagkompisar, saknar dom alla otroligt mycke !

På eftermiddagen har vi vart hemma hos familjen Ahlquist och firat Marcus som fyllde år för några dagar sen. Åt pizza och så.

Imorgon så ska vi ringa till tandläkaren, äntligen. Då kanske jag kan bli av med lite smärta ;)!

Här är två dåliga bilder på min läpp haha !






Read my lips

Och på mina läppar kommer ni att läsa, smärta. Haha har ont i munnen och min överläpp har svullnat lite till. De syns mest när man ler, så jag får väl låta bli med de ;)!

Jag är uppe tidigt idag. Gick upp åtta idag, ny tid. För ni vet väl att ni skulle ställa fram klockorna inatt ? ;)
Jag kunde inte sova för när jag vaknar med ont i munnen då kan jag inte somna om. Men de gör inget, nu får jag ju ut så mycket mer av dagen ! Idag skulle familjen åka och kolla på nån mässa (?) Ingen aning om va de va men.

Blogg u later !




Earth hour

Kollade mig nyss i spegeln, ser ut som att jag gjort enn läppförstoring för min överläpp är helt uppsvullen. Han fortfarande ont också haha. Det blev en hemmakväll ikväll för Jerry va inte helt pigg och jag har ju grymt ont i munnen. Så de hade ju inte blivit så kul med två gnällisar;). Saknar några av mina vänner lite föör mycke nu. Jerry, Jojjo&Carro:(.

Jaja, ni får kanske se en bättre bild på min läpp nu, den här är ganska dålig, men men;). Nu stänger jag av datorn för de är earth hour, mys framför teven med ljus och världens bästa familj !




Konstig kväll

Igår så hade jag ju planer för kvällen, men dom blev helt ändrade.
Jojjo&Carro skulle på en fest som inte jag, Lollo och Issa fick komma på. Så vi träffade dom på stan en stund, men sen skulle dom till festen. Då åt jag och Lollo på donken. Då sa Issa att hon va sjuk så hon kunde inte heller va med. Då så satt vi på donken i nån timme, men bestämde oss sen för att åka hem. För de sög ju att sitta där.

Vi spelade monopol hela kvällen med min familj. Det var kul det med. Somnade på soffan gjorde vi också haha !

Idag så gick vi upp tidigt. Jag kunde inte sova för jag hade ont i munnen.. :(
Glad att det är fint väder idag iallafall. Lollo har åkt hem och jag ska snart gå ut till mamma.

Ikväll ska jag kanske till Jerry, om han inte är sjuk fortfarande. Då får jag väl försöka hitta något annat att göra.



Jag&Lollo på lucia...



Girlsnight

Hello !

Idag är min mun bättre, nu har jag bara ont i tandköttet typ. Men den här natten va hemsk. Sov inte mycket. Men men..

Ikväll ska jag ner på stan med Louise&Isabella. Där ska vi träffa Johanna&Caroline, så får vi se vad vi hittar på för nåt skojj:)!

Sitter här nyduschad och känner att jag inte tänker vika mig om jag har ont i munnen, för ikväll vill jag verkligen göra något roligt !





Vill ha vill ha vill ha

Känns ju kul att öppna H&M katalogen och inse att man vill ha allting nästan ! Ibland önskar jag att pengar växte på träd;).





It's killing me

Ah de är så de känns, som att jag dör snart av den här j*vla tandställningen ! Gör mer ont än när jag satt i den. Kan inte äta någonting. Vi ska äta potatismos och köttbullar, de är ju bra. Då kan jag iallfall äta potatismos. Jag vet att jag bara gnäller, men de gör så otroligt ont. :( Mamma gav mig en annan värktablett idag, hjälpte inte heller. :(

Jag vet inte vad jag ska skriva om idag faktiskt. Sry för en superdålig bloggdag !



...


För ont

Har för ont i munnen för att göra en lång uppdatering. Gick hem från skolan idag, GICK HEM. Från Tillberga till Hökåsen. De är ungefär 4-5 km. Bussen skulle inte komma förens en halvtimme, och jag hade så ont så jag gick hem. Jag får blogga sen när jag inte har ont.


''Inatt dör jag''

Godmorgon sötnosar !

När jag gick och la mig igår kväll så tänkte jag, inatt dör jag. Min mun gjorde så jävla ont. Och inatt vaknade jag vid halv tre tiden och munnen värkte som jag vet inte vad. Jag låg vaken i ungefär två timmar till. Sen somnade jag. Kul att alvedon inte ens hjälper liksom. Imorse fick jag en alvedon forte av mamma, alltså en extra stark alvedon. Tror ni att smärtan har släppt eller, nej glöm att den har de...:( Har bara kunnat äta några skedar fil till frukost, kan inte bita eller något. Och våran första lektion i skolan idag är hemkunskap. Får väl bara kolla på maten, om de inte är mat man kan mosa med tungan. Å gash de här är inte skönt..:'(

Hoppas jag klarar mig egenom skoldagen. Då är jag glad.



Så otroligt söt och sorglig bild..


Det finns värre smärtor, vad gnäller jag för ?

Har så otroligt ont i munnen. Fy vad jag gnäller, ni måste ju bli otroligt trötta på mig. Förlåt:(. Men de är inte smärtan som är värst. De är att de typ kliar/kittlas/pirrar i tänderna. Och när de gör de så måste jag bita ihop skithårt så de gör ont. För de är skönare när de gör ont än när de pirrar. Alvedon hjälper inte heller. Aj:(!

Men egentligen ska jag inte gnälla. De finns otroligt värre smärtos, att få hjärtat krossat och trampat på, av antingen en kille eller av en vän. Kärlek kommer och går, men vänner dom består (?) Ibland kan man ju undra över de ''citatet'' eller vad de nu är för någonting. De är nog i de flesta lägen sant. Men man måste sköta om sina vänner, annars så har man dom inte kvar. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara utan mina vänner, bara för att jag har hittat min största kärlek. Visst har jag vart kär upp över öronen, man vill bara krypa under skinnet på den man älskar och stanna där för evigt. Men man måste ju tänka lite större, om jag nu skulle bli lämnad, då kommer jag stå där utan vänner. De skulle ju inte kännas så bra. Like I said yesterday, BROE'S BEFORE HOE'S BITCHES !

Och alla ni som kommenterar och läser min blogg, big love till er !

Hittade förresten en bild på Daniel Paris blogg på Justin Bieber. Han har klippt sig och ser mycket äldre och bättre ut, verkligen ett steg i rätt riktning Justin ! Plus, I love Daniel Paris, han kan förgylla ens dagar, big kiss to him !





Allt för dig mamma

Sitter här och har satt på radion på dvdn. Jag har anmält min mamma till att få åka med mix megapols tjejplan utomlands. Och då måste man lyssna på radion från klockan 13-16. Så då får jag kolla på teve utan ljud, för om dom ropar upp mammas namn. Då måste jag ringa till henne och hon måste ringa till dom på radion, INOM FEM MINUTER. De är GALET snabbt jue ! :O
Hoppas mamma blir uppropad, fast jag kommer sakna henne massor om hon åker bort !




Aouuchhh :(

Jag har så otroligt ont i munnen:(.
Funderar på att baka någonting gott, känner att jag är värd de nu när de gör såhär ont. Kan inte förklara känslan för er som inte har eller har haft tandställning men, de känns som typ väldigt smärtsam träningsverk i munnen. Inte kul, de blir ju liksom inte så lätt att äta.

Kommer ihåg morgonen efter att jag hade satt in den, då skulle jag äta fil&flingor. Och mamma satt mitt emot mig och pratade. Så stoppade jag in en sked i munnen, men allt i munnen ba rann ut typ. Kunde inte röra munnen alls haha:(. Och tandställningen skavde mot insidan av läppen så jag fick massa skavsår. Glad att skavsår tiden är över iallafall:)!



Nån random bild för att liva upp inlägget lite ;)!


Svetten rinner och fettet... brinner ?

Haha nu har jag precis dansat afrikansk dans. Jag har ju en sån DVDskiva. De är inte zumba, de är nåt annat;).
Skit jobbigt iallafall, så nu är jag ju fräsch. Blev ingen promenad för vädret blev sämre och jag tappade lusten;). Så de blev dans istället.

Man ska ju hitta en träningsform som man gillar och tycker är kul. Och jag tycker dans är ganska kul, när ingen kollar förstås ;).





Bråket i min mun

Har studiedag idag, men jag är uppe nu. För jag skulle till tandregleraren och spänna tandställningen. Och idag lovar jag att dom satte dit en mycke tajtare kedja. De spänner som in i h*lvete i min mun. Haha:(. Alla tänder bara bråkar i min mun. Men men, de blir ju fint sen ?

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Hade tänkt att gå ut och gå en sväng i det fina vädret, de va riktigt skönt ute faktiskt ! Blir så glad när jag ser snön smälta hihi !

Här får ni en gammal bild på mina tänder, och en ny.



Hemsk bild, men jag ser ju inte ut sådär nu så ;)..



Inte så långt efter jag satte in tandställningen..





Idag, ful och snabb tagen bild för att man skulle se tänderna. Men nu har jag nästan ingen glögg alls, och jag har bara haft tandställningen i lite mer än ett halv år. Jag ska ha den i lite mindre än ett år till, längtar !




Like a fool I've trusted you



Älskar dig mamma !



Jag&Marcus




Just me !


Broe's before hoe's

Nu har jag setat hemma i ungefär två veckor och vart med min familj. Jag bara älskar att vara hemma med dom, inget tutal om de ! Men när jag har gjort de, då vill jag inte gå ut. Jag orkar inte vara med kompisar, jag stänger in mig. I veckorna brukar jag inte va med folk, visst. Men på helgerna brukar jag ju umgås med Carro, Jojjo, Amanda, Jerry och ibland Elin. Men nu har jag inte träffat någon av dom på två veckor. Jo jag har ju träffat Jerry i skolan, men inte umgåtts haha. Saknar er alla masssooorrr !
Men jag njuter av min ensamhet ibland. Men det är inte bra för mig att sitta hemma, märker mamma på mig. Jag blir ledsen och lite smått deppig nästan haha.

Sen har jag fått en känsla på sistone att jag inte vill vara nära folk (mest killar), och jag vill inte att folk ''kväver'' mig. Jag är inte någons. Jag vill inte ha någon som talar om för mig vad jag måste och vad jag inte måste. Dessutom ska man kunna umgås med mina tjejkompisar också. Jag skulle aldrig lämna dom. Broe's before hoe's you know ;)!

Älskar mina vänner och skulle kunna offra min högra hand för dom, eller iallafall en liten bit av mitt lillfinger ;)!













Killen hyllas men tjejen blir hora ?

Jag gick in på spela.se. Haha ah no life jag vet, men de finns inget roligt på teve och inget roligt att kika på på datorn. Men tillbaka till de jag skulle berätta om. Det finns en flik som heter tjejspel. Och i den fliken finns det olika spelkategorier, bland annat laga mat och sköta barn (?) Haha så de är vad små barn ska tro, att de är tjejerna som ska laga maten och sköta barnen. Det finns ju inga speciella spel för killar heller. Varför just för tjejer, I don't get it ;)?

Kom på en annan sak när jag sitter här och skriver. Jag hatar killar som tror att dom är så otroligt mycket bättre än tjejer. De finns kanske inte så många, men några. Och nu säger jag inte att de inte finns såna tjejer, för de finns de  hundratusentals av. Tjejer slåss inte, men om blickar kunde döda så skulle jag vart död 100 gånger om.
Sen en annan konstig sak, om en tjej ligger med 1481110 olika killar så kallas hon hora. Men om en kille gör de, då blir han kung och coolaste killen i gänget. Han är väl egentligen lika horig ? Ligga runt med tusen tjejer, de är lika horigt de.

Haha ah nu vart de ett blandat konstigt inlägg. Men men. ;)



Haha nu vart bilden sämst, men de står laga mat&sköta barn.. ;)



The sun is shining

Jag kollar ut genom fönstret och solen skiner. :) Först blir man överlycklig, sen blir man inte lika glad när man inser att det inte är sommar haha ! När man går ut så tror man att de ska va varmt bara för att de är sol. Men nej ;).



Såhär lockigt är mitt hår egentligen, syns kanske inte så jätte mycket haha..



Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din

Mmmmm

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din

Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål


Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt

Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet

Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill

Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart



Ingen rubrik

Hej sötnosar !

Jag är hemma idag igen. Mår inte så vidare bra. Imorgon är det studiedag så de blir skönt. Fast jag ska upp tidigt för jag ska till tandregleraren klockan åtta.

De enda som är roligt på mornarna när man är hemma är vakna med the voice på teve. Älskar't !



Frääääsccchhhh cheeeyy !


På kvällen älskar jag dig som mest

Har nyss kollat på filmen ''Cornelis''. Den handlar om Cornelis Vreeswijks liv. Riktigt bra faktiskt. Tur att filmen slutade som den gjorde. Annars skulle min bild av honom vart asdålig haha.

På kvällen älskar jag&saknar dig som mest.





Ingen kan älska som vi




Fika med Kissie

Har inte bloggat sen i fredags. Haha inte bra ! Men jag har vart hos pappa i helgen, så mådde jag inge bra i lördags, inte igår och idag är jag hemma från skolan. Men  nu så blir det ett inlägg ! ;)

Kan ju inte säga så mycket om vad jag har gjort idag så jag kan ju berätta om min dröm inatt istället haha !
Jag drömde att jag var ute och åt med Kissie, hmm. Vet inte hur de kom sig att jag drömde de haha.




Kalas

Ikväll ska vi gå hem till familjen Ahlquist och fira Lotta som fyllde 40år igår, grattis:)!

Orkar inte att de snöar ute. Tillexempel om man har fixat håret, sen när man går ut är det helt förstört. Haha de är faktiskt lite drygt. Och ett riktigt i-landproblem.. ;)


Mina stackars ray-ban

Ena glaset i mina ray-ban solgasögon gick sönder, så jag tog ur de andra också haha !


















Bajssnö

De snöar :(!

Och jag åker till skolan.










En trött jag

Har inte haft någon direkt blogglust idag. Har övningskört lite med mamma idag. De gick ganska bra.

Vi hörs imorgon.


Reaching forward

Nu så kommer ett riktigt inlägg. Börjar bli lite smått irriterad på blogg.se för de är så mycket problem hela tiden..

Men men. Idag så gick jag hem efter nationella provet för jag mådde inge vidare. Provet va ganska svårt och konstigt, men jag hoppas på G iallafall. Labbförberedelsen var lättare iallafall.

När mamma kom hem idag så fick jag köra igen. Jag kunde till och med växla. Ettan och tvåan på rak väg, och en gång trean. Sen fick jag åka ner på en liten vändplats. Men där kunde jag inte vända, för jag skulle backa och grejer. Fast bilen hade kört fast också så de kanske va därför. Men mamma vända till mig så fick jag köra upp på vägen igen. Kopplingen och gasen börjar gå bra nu ! Men de är när jag börjar tänka och bli sur som de går dåligt haha..
Om jag bara gör de snabbt och inte tänker så mycket så går de bra. ;)
Kul äre iallafall haha !



En bild från Thailand i somras..


Inte mitt fel

Blogg har haft problem idag så jag har inte kunnat blogga. De kommer ett inlägg när jag har vart till tvättstugan med mamma , puuss !


Ååååhhh

Åker till skolan nu och gör ett nationellt prov i biologi. M jätte kul ! Hoppas på G iallafall.




Haha lite trött skratt



Skrattade lite nu på morgonen när jag såg de här ;).





Ingen kan stoppa mig när jag bara HOPPAR fram..

Haha jag fick prova att köra på en parkering med mamma. Typ träna dragläge. Haha ja de va inte så lätt som jag trodde. Typ hoppade fram, sen la bilen av. Men jag klarade de några gånger i alla fall. Sen när vi va hemma på våran parkering, asså mamma körde ju såklart hem, då så klarade jag de lätt som en plätt :D!




I'm home

Hann inte göra något inlägg imorse, fick lite bråttom fast jag hade sovmorgon haha !

Har inte gjort något speciellt i skolan idag va jag kan komma på.
När jag kom hem så låg de brev från transportstyrelsen i brevlådan, mamma har fått sitt handledartillstånd, så nu kan jag börja övningsköra. Så kuuul hihi :D.
Sen är de så fint väder ute så man blir lycklig, jag tog till och med på mig solglasögon idag och vek upp byxorna lite. Skinnjackan åkte på också. Här är lite egobilder, haha jag har nog inge liv !















Puss !


Umbrella



I gave you my heart
In exchange for a brand new start

Lord, then you made me clean
And you set me apart
You see I was in the dark
But you're the bright and morning star
Oh with your amazing grace
You keep a smile upon my face

Because
When the son died
He didn't die forever
Put him in a tomb
And three days later
He died on a cross
And he rose again
Dip me in his blood
And washed away my sins
Sins, sins, eh, eh, ah
Thank the lord I'm born again gain gain
Ay ay, ay, ay

Look, her daddy been gone
Her momma left when she was seven
'Cept for relatives she didn't know
Was there a heaven?
Wish I could grow wings and fly away from this place
That's what she told me, while wipeing tears from her face
But everytime you cry, the Lord feels your pain
So put a fist in the air, get ready for change
The race is not given to the swift or to the strong,
You got to endure, I'm telling you to hold on





Ingenting att berätta men..

.. de blir ett inlägg nu. Fick lite blogglust. De brukar komma fram något när man sitter och skriver om ingenting haha ! ;)

Just nu borde jag nog plugga till nationella provet i biologi. Men jag kan inte koncentrera mig, och då är det inte värt att försöka. Ska göra det sen:).  Jag måste skicka iväg beställningen om klasströjorna också. Haha ajuste, kom på en sak nu också. Något att skriva om :D!

Jag älskar min klass, den är verkligen super ! Men det är såhär, vi har inga pengar i klasskassan just nu. Men vi håller på att sälja salami nu så vi får väl in lite pengar. Men då säger mina kära klasskompisar att vi ska åka till Öland. Fast jag har sagt till dom att de blåser som bara den tidigt på sommaren där. Och vattnet är inte varmt ! Sen så måste man ju ha med sig föräldrar och ingen vill ta med sig sin mamma eller pappa. Så är de väldigt dyrt. Så vi kommer säkert inte ha råd. Men mina kära vänner lyssnar inte på mig;). Ni måste lära er lite om pengars värde tror jag ;)! Haha de är bra att ni har drömmar iallafall, men jag tror inte att de blir något Öland. Love u anyway dear friends ! :*

Jag tror jag har ganska bra uppfattning om pengars värde. Jag bor ju med min mamma och två systrar, vilket betyder att vi måste ta hand om pengarna. Vi är ju inte stenrika haha. Jag får inte hela mitt barnbidrag, för de måste ju gå till mat också ? Jag får 500kr i månaden. Sen så betalar mamma skor och lite kläder till mig. Ni som följer min blogg märker säkert att jag inte shoppar så värst mycket. De är för att jag inte har så mycket egna pengar att röra mig med. Haha och jag tycker väl inte synd om mig för de  ;) ? Jag är nöjd och glad att jag ens har kläder haha ! Tycker vissa ungar är så otroligt bortskämda. Drar ner och SHOPPAR upp alla sina pengar. Man kan ju ändå få mer av mamma och pappa sen ? Dom barnen får ingen uppfattning om pengar, jag lovar. Dom tror ju att pengarna kommer ut ur väggen så fort man stoppar in kortet. Nä, de är inte okej. Jag kommer iallafall lära mina barn pengars värde.




Se hur jag svävar fram

Shena !

Sitter här och är skittrött. Skola igen då..

Igår kväll kollade på på min favvofilm på teve, Pretty Woman. Man bara måste älska den !
Jag har ingen teve i mitt rum, så därför kollade jag i mammas rum. Så jag somnade i hennes säng. På natten så sätter jag mig upp i sängen och skriker att jag hade sett ett spöke. Men antagligen så sov jag. Haha asläskigt. :(
Thuva låg också i mammas säng(min 6åriga lillasyster). Då märkte hon att jag var rädd. Så hon höll mig i handen ! Sen när hon vred på sig och tog bort sin hand så letade hon snabbt reda på min hand igen och höll i den. Å gash va jag älskar mina småsystrar ! Jag kan inte förstå hur de känns att vara utan syskon, för utom dom skulle jag vara superensam och ledsen. Puss på er !










Varje gång jag hör ditt namn

Hej solstrålar !

Har vart vaken sen typ halv nio imorse. Fattar inte att jag inte kan sova längre ibland :o ! Men jag var ju pigg när jag gick upp så jag klagar inte !

Har inte gjort något speciellt nu på förmiddagen. Eller jag har hjälpt mamma att steka pannkakor typ.

Juste, melodifestivalen igår. Swingfly skulle ha vunnit :(. Jag säger inte att jag inte tyckte Eric va bra, för hans låt var helt OK. Men jag hejade ju på Swingfly eller Danny. Danny hade ju lagt ner 350 000 på sin danskoreografi. Han hade haft Michael Jackssons koreograf. Och hans dans va faktiskt grym !

Jaja, nu ska jag åka och handla med mamma.
Några bilder kommer nu, haha mamma kom i bakrunden :D!







Osminkade bilder, men äsch :).


Haha mer ego

Eftersom mamma är seg och vi aldrig åker så hann jag va lite ego !












Färdigfixad






Läppförstoring

Godmorgon alla pigga människor som är vakna !

Tror inte att de är så många som är vakna just nu. Men de är jag för jag kunde inte sova längre när solen sken !

Idag ska jag åka med mamma och handla lite. Sen ikväll ska vi gå och kolla på när Jonas spelar piano på församlingsgården, sen ska deras familj komma hit och kolla på melodifestivalen ikväll. Jag kommer typ inte ihåg vilka som är i final. Men jag iallafall att jag älskar Swingfly's låt ! :D Vilka låtar gillar ni ?

Drömde en askonstig dröm inatt. Jag drömde att jag gjorde värsta läppförstoringen. Asså läpparna stog RAKT ut som Bratzläppar ! Sen hade jag gjort en liiiiten bröstförstoring, men den märktes knappt. Vart ju asrädd när jag vakna att jag skulle få gå runt med dom där jätte läpparna. Haha ! :)
Inte för att jag tycker det är fel med läppförstoring, men mina var ASSTORA ! Haha ah nu vet ni de också. ;)

Nu ska jag gå och fixa mig !






Me and my sis













Utan mina systrar vore jag ingenting, jag älskar er !



Att döda för

Har precis sagt hejdå till Lollo som var här ikväll och kikade på teve med mig.
Vi dog lite när vi kollade på BB och Gurkan färgade håret, haha för rolig kille !

Ja nu har jag väl inge mer att skriva om för stunden !




Ge mig tillbaka den kroppen tack !

Ah tjena;).

Jag har gått upp i vikt, och de är något jag är helt medveten om. Jag är så otroligt slö så de finns inte. Men jag har också skyllt lite på vädret, för de har inte vart så bra väder så man har velat gått ut och gått eller nåt. Men nu satt jag och kollade på bilder sen Thailand. När vi va  där så sprang ju jag och Lollo på stranden varannan dag. Och maten i Thailand innehåller knappt något fett alls. Så på bilderna så ser man att när vi står på flygplatsen och ska åka hem så har vi gått NER i vikt. På semester liksom haha ! Jag älskar Thailand, god mat som är super smal !
Här är bilden där mina ben är as snygga !



Nu äre skärpning som gäller Michaela !



Ego

Vissa bilder är det flera av samma av, för jag har gjort om dom olika, hehe.























Haha en riktig egobildbomb !



Friday

Hello !

Ätnligen fredag, eller ? Jodå de är skönt med helg nu. Har inte gjort något speciellt idag i skolan. Inte vad jag kan komma på iallafall. Jag hann inte blogga imorse för att jag lockade håret och va skitsen och stressad haha. Men nu så kommer det ett inlägg. Jag ska nog sätta mig ner och fixa klasströjorna nu så att jag har de klart. Ska bli skönt att släppa de från axlarna !

Dock så kommer jag ju vara hemma hela helgen, har ju ett fint utegångsförbud.

Lite egobilder !












Kex är inte och leka med !

Satt och åt ost och kex med mamma, på en torsdag jag vet skäms ! Men iallafall så ba satte jag i halsen, så jag kunde inte andas så jag sprang in på toan och mamma efter. Höll på att spy, men som tur va kom de upp. Haha jag kunde ju ha dött ! Nejdå, men fan va läskigt de är att inte kunna andas !

De är som när man typ får astmaanfall och hostar så att man knappt får luft och man får så jävla ont i huvudet !
Oj haha va mycke svordomar de blev nu..



Okej de va smörgåsrån inte kex, men same same !


Iiiihhhhhh :D

img_5322 (MMS)

Iiiihhhhhh :D


So kiss me

Hej sötnosar !

Jag är nyss hemkommen från skolan, proppmätt för en gångs skull ! Åt ju kebab på hemkunskapen som ni vet. De vart faktiskt otroligt gott ! Men ni skulle ha sett röran i köken. I köket där dom gjorde vitsåsen och stekte kebaben så va de helt kaos med alla grejer haha ! Men de vart asgott och vi sammarbetade grymt, de är ju huvudsaken eller hur :) ?

När mamma kommer hem ska vi åka och handla tror jag. Eller de sa hon imorse iallafall. Vet inte om jag kommer orka kvällsmat ikväll haha..










Kebab med bröd på hemkunskapen

img_5785 (MMS)

Kebab med bröd på hemkunskapen


Nej de snöar..

Nu kommer de mer snö. Å jag orkar inte !
'
Nu direkt på morgonen när skolan börjar ska vi ha hemkunskap och baka crepes (?)
Med champinjonstuvning, jag äter icke champinjoner. Bara kantareller, så de blir nog vanliga pannkakor för mig !
Jag ska också redovisa på svenskan om Michael Jacksson, wish me luck !







Puss !


She's all that...

... var filmen jag nyss såg på femman. Har alltid älskat den filmen. Man blir ju helt kär !
Man skulle ju önska att de va så kärlek var i verkligheten;).



Och den här låten gör ju inte filmen sämre !

So kiss me..

Nattis ! ;)


Kommer inte på någon rubrik

Hejsan !

Sitter här nyduschad och fräsch. Stavas de så ? Jag vet inte haha..

Idag har jag vart i skolan, gjort so prov. Tror att de gick ganska bra iallafall, hoppas minst på VG ! Vi fick också veta hur de gick på svenska nationella. Jag hade ett JÄTTE starkt VG på läsförståelsedelen. Och på dom två andra hade jag VG. Så mitt slutbetyg i svenska nationella blev VG. De är ju asnajs ! :D
Vi hade redskapsgymnastik på idrotten. Asså I HATE IT. Jag är så j*vla värdo så de är inte sant haha ! Varför finns de egentligen haha... :(

Snart måste jag öva lite på min muntliga redovisning om Michael Jackson som jag ska göra på svenskan imorgon.

Puss !







I'm off to school

Har so prov i idag. Om Islam, hoppas de går bra !








So damn tired

Har precis gjort klart min musikläxa. Skönt ! Den skulle ha vart inne för ett tag sen men jag har inte haft någon ork. Men nu så !

Snart kommer min familj hem med mat.





När de gör ont, så gör de väldigt ont..


Varje gång du möter min blick

Hej.

Blev inget mer bloggande igår.

Har sovmorgon idag. Skönt, eller nej för den här morgonen suger.
Borde nog gå och klä på mig nu, sminket skiter jag i.





Fina bilder känner jag, aja jag skyller på att de är tidigt...



Var är du nu ?

Hej hej !

Skolan börjar idag. Jippie..
Men de är bara att ta tag i de, längtar tills påsklovet !

Lite egobilder såhär på morgonen, puss ! ;)










Godnattpuss

Nu är jag trött. Har duschat å så, så jag är klar för sängen.
Här kommer några osminkade egobilder, sen en fin låt !

Puss !










In memory of love



En tavla min systers rum hemma hos pappa. Liiite avis..


I give all my secrets away

Filmen som jag såg idag. Eller en scen ur den, så grym film och jag älskar den här scenen !




Solsidan

Idag va solsidan oslagbart haha ! :D


Hemma hos mami igen

Hello !

Igår så gjorde vi ingenting speciellt, Helenas föräldrar kom hem till oss å fikade.
Kollade på melodifestivalen, surade för att Loreen inte gick vidare ! Men mamma sa att de va fel på röstningssytemet igår, så man kan ju hoppas att de går om ! :D

Idag har vi kollat på film, Trollkarlens lärling. Asbra film faktiskt haha !

Nu har jag inge mer att skriva om , kanske blir ett inlägg senare.



Gammal bild..



Jag är nästan där

Hejsan ! :)

Har nyss gjort mig iordning. Plattat håret och sminkat mig å så. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. De blir säkert något bra.

Ja jag har väl inget mer att skriva ;).

Puss!




Hem till pappsen

Hej hopp gummisnopp !

Moget, I know. Men vemfan orkar vara mogen, inte jag iallafall. Då är jag hellre lite halvmongo ;)!

När min lillasyster har delat ut reklam klart, hennes nya jobb, så ska vi åka till pappa. Vet inte vad vi ska hitta på i helgen men vi får väl se. Jag mår illa och har fruktansvärd mensvärk, och lite feber. De suger hårt.
Och när jag har mens och feber så grinar jag bara hela tiden utan anledning, skojj chey ! Man vill nog inte umgås med mig när jag har pms för jag blir inte rolig. Jag blir ledsen för minsta lilla och om någon säger något som jag TROR är någonting mot mig så är jag ledsen hela dagen och tjurig. Sen när jag kommer hem så grinar jag sönder med ledsen musik. Och såhär har jag de i en vecka en gång i månaden ! Kul !





De har bara vart ofixade bilder på sistone, men jag skyller på att de är lov;)...


Varför ens läsa om du spyr varje gång ?

sanningen ([email protected]) om Killar är klenisar:
asså jag spyr galla varje gång du skrivit nåt "nytt"
NYTT??? det är alltid samma skit..lägg ner skiten istället .. fuck you /sanningen

Svar: Ajdå, frågan är dock varför du läser min blogg om du känner så ;) ? Skämmigt att du inte vågar stå för vem du är, fast de som är tråkigt för dig är att du lämnar din ip-adress när du kommenterar så jag kan leta upp vem du är. Men du ska få va anonym lilla vännen. Men de är fortfarande kul att folk som hatar mig läser min blogg :)!
Love u to !



Killar är klenisar

Hej sötisar !

Gick upp ganska tidigt idag, men jag va inte trött så de gör ju inget.
Idag är jag och Beccis hemma med Thuva, men jag känner på mig att de blir jag som är mest barnvakt, för de blir alltid så när Beccis datanörden fastnar vid datorn. ;)

Vi har nyss bakat lite, de är typ chokladmums. De är nåt chokladgodis med flingor i. Så de står i kylen och stelnar nu.

Har en förj*vlig mensvärk oxå, och om någon kille skulle komma och säga att en pungspark är värre än mensvärk så kan ni hoppa upp och sätta er. För får inte en pungspark konstant i en vecka en gång i månaden. Så ni har inget att jämföra med era klenisar ;)!
Jag har hört att tjejer har högre smärttröskel än killar, de är därför vi föder barn. För killarna skulle typ dö om hade en sån smärta.
De va en kille som hade haft njursten, såna där som man kissar ut. Han sa att de va den värsta smärtan han hade känt i sitt liv och att han trodde att han skulle dö. Sen var de en kvinna som hade haft de, hon sa att de gjorde mycke mindre ont än att föda barn. Hmm, killar ni är klenisar ;)!



Puss !


Jag är inte ett stort fan av Kissie men...

.. jag såg nyss en debatt med henne. Asså alla verkligen hoppade på henne. En sak som hon sa som va smart var att alla klagar på att hon är en dålig förebild, men hon har ju faktiskt inte valt att vara en förebild ?
Om man vill se ut som henne, ja då är de väl upp till en själv ? Jag påverkas inte av henns blogg, att hon är supersmal. De rör mig inte ett dugg.
Jag tyckte debatten var orättvis, för den enda som hon hade som försvarade henne var hennes bror, och nån okänd tjej.


Grym




Run away fast as you can




One last kiss goodbye

Hej sötnosar !

Vet inte varför jag gör ett inlägg nu haha, men jag kände för de. Jag har inget direkt att berätta om.
Värt inlägg, här får ni en bild istället.



Haha gullig toffs, satte upp luggen för den va ivägen..


25 klädbytet idag eller ?

Min 6åriga lillasyster Thuva byter kläder MINST 10 ggr per dag. De här är en av hennes outfits idag haha ! ;)




The voicegänget har allt...

... från rapattacks till gulligull, till Josefin som kör full ! :D

Haha Daniel Paris, I love u !




Alltid söta strumpor !

Igår när jag va hos Jerry så skrattade han åt mina söta strumpor.
Jag har alltid på mig roliga strumpor typ, men de är bara för att mamma köper såna haha :D!
Randiga, prickiga, med djur på, med sagofigurer på eller med barbapappa eller nåt liknande, som jag har på mig idag. Här får ni en bild på mina söta strumpr ! ;)




Chillar med livet

Somnade efter jag hade bloggat ocg sov till tolv typ. Men nu har jag duschat och klätt på mig. Inte sminkat mig eller nåt, för de orkar jag bara göra om jag ska göra nåt. För jag får se om jag ska va med Louise sen, när hon kommer hem från Daniel.






Tröttttt

Hejsan !

Igårkväll åkte jag hem till Jerry. Vi kollade på teve, och typ åt popcorn haha.
Åkte hem kvart över elva.

Idag gick jag upp halv sju D: . Skulle till tandregleraren och spänna tandställningen.
That's why jag är uppe så tidigt. Tror att jag ska slänga mig i soffan och kolla på en film.
Nej juste, ALLA i min familj är hemma. Beccis har ju sportlov som mig, men Thuva är sjuk så hon och mamma är hemma. Så soffan är ockuperad antar jag.
Jag chillar nog vid datan ett tag till med lite bra musik !




Otroligt söt




Yummie




New jeans

Köpte nya jeans igår. Snabbaste köpet jag gjort i mitt liv. Vi gick in i äffären, tog ett par jeans, provade dom och köpte dom på 3 min haha ! :D

Cubus 299:-



Dålig bild men haha..


Okej jag är inte grym på allt

Gomorron !

Blev så glad när jag vaknade och såg att de var sol ute, önskade bara att de var sommar ute haha !
Försökte packa upp en film idag oxå, fattade ingenting. Då äre tur att man har Linuszero till hjälp, han kan allt ! ;)


Ikväll smakar mina läppar salt

Känner mig superdeppig ikväll. Men de kanske är okej att ha såna kvällar ibland.
Lyssnar dessutom på deppmusik haha :(!

Men om man är så då kan man inte lyssna på glad musik. De blir ju bara helt fel !




I was born to tell you I love you

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
Call I'm desperate for your voice

Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight


Stripped and pollished, I am new, I am fresh

I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Cause every breath that you will take
When you are sitting next to me
Will bring life into my deepest hopes, What's your fantasy?
(What's your, what's your...)

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

And I'm tired of being all alone
, and this solitary moment makes me want to come back home

(I know everything you wanted isn't anything you have)

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight


Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

(I know everything you wanted isn't anything you have)




Snyggggg

Kollade på halv åtta hos mig nyss, sötaste killen haha !







Me and my best friend

Haha här är min bästa vän som alltid finns i närheten av mig !

Det är mitt Sephora lip gloss som pappa köpte till mig i Milano. De är de absolut bästa läppglanset jag har ägt :D!






Bildtime !

Haha tog massa bilder nu när jag hade tråkigt, gjorde oxå om dom.














Shit va trött

Är hemma från badhuset nu. De va typ inge folk där, skönt !
Simmade i en timme, så nu är jag helt slut. Ögonen hänger typ nere vid knäna känns de som haha.
Skönt att Lollo tog med mig till badhuset iallafall. :)

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och blunda en stund.



Bilden är inte tagen idag..


Simning på G

Sticker och simmar med Louise !



Fett ful bild men jag har bråttom haha !


RSS 2.0