Lugn kväll

Har nyss ätit mat, tacos. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, blir en lugn kväll.

Haha jag har inget mer att skriva, pussåkram !


Lockigt

Vi lör på oplattat hår idag. Vill inte platta sönder mitt hår.


My heart is refusing me



Låten kommer aldrig bli dålig !


Skön morgon

Imorse när jag skulle gå upp bid sju så va jag typ redan vaken. Inte ett dugg trött heller, så otroligt skönt !
Duschade håret, fönade de och klädde på mig. Och åt frukost så duktig som jag va. Thuva åt frukost med mig, så klädde jag på henne, borstade hennes tänder samtidigt som mina och så satte jag upp hennes hår.

Sen så gick jag till skolan med henne. Att lämna henne på skolgården med alla andra stora barn kändes konstigt. Hallå hon är ju min bebis ? Vadå ska jag bara lämna henne där tills dom ska gå in. Men hon vågar iallafall hålla sin storasyster i handen och ge henne en hejdå puss när jag skulle gå, utan att de är pinsamt. Sen vinkade hon ända tills hon inte såg mig mer. Sötnos !




It's so fluffy

Ja nu har jag inget att göra. Kommer väll kolla på teve och gå och lägga mig som vanligt ikväll.
Har sovmorgon imorgon igen till kvart över tio, eller jag jobbar första lektionen hemma. Jag kommer ändå inte sova nå längre för jag ska gå med min kära lillasyster till skolan och lämna henne.

Lägger upp klippet från dumma mig. Jag vet att de är gammalt men de skiter väl jag i. Tycker att hon är så otroligt söt ! Jag, Elin, Jocke&Jerry har dom senaste dagarna roat oss med de här klippet;).

Ja de va väl allt jag har att skriva nu, puss så länge !





Fade in to darkness

Skolan idag som vanligt. På svenskan hade vi läxförhör på en bok som vi har läst, tror de gick bra iallfall.

Nu ska jag försöka göra lite läxor, men degår segt att intstallera ett program på datorn. Jag måste ha ett program att skriva i. För de gamla vi hade gick ut och man behöver nån produktnyckel, fattar ingenting ;).


Sovmorgon

Hej hopp ;)!

Idag har jag sovmorgon till klockan tio. Skönt ! Men jag är ändå ganska trött;).

Har duschat, fönat håret, sminkat mig och satt på mig leggings. Nu måste jag bara platta håret och sätta på mig en tunika eller något sånt. Sen ska jag försöka tvinga i mig lite frukost också;).

Puss !




Soffmys

Har gjort lite matte ikväll, duktig jag är ;)! Men jag har tappat bort min miniräknare.. Eller den ligger inte där jag la den..

Sen kollade jag på Idol, Tony är så otroligt snygg !!

Men nu ska jag slå mig ner i soffan med min familj och mysa, för imorgon åker mamma till Skottland med sitt jobb.

Pussis !




Skolfoto

Mitt skolfoto, men jag har inte ståkortet på datan. Asså kortet man står upp på ;).




Haha bästa




Home

I'm home, och jag måste sätta mig och ta tag i mina läxor. Ska nog sätta på teven och äta lite mellis med mina skolböcker.

Vi hörs, pusselipuss !




Now playing




Lite sovmorgon

Börjar klockan nio idag istället för halv. Så jag kan ta en senare buss.
Drog mig lite extra i sängen imorse för jag va otroligt trött. Men nu så istter jag här, klar i förväg ändå. Men de är skönt så man inte behöver stressa, lyssnar lite på musik och kollar bloggar istället.

Har laddat ner blogg.se appen i mobilen, den verkar asbra. Så nu kan jag blogga i från mobilen också, så kanske de blir några roliga inlägg från skolan. Får väll se :)!

Pussis på er




Bedtime

Kryper ner i sängen nu, godnatt sötonsar !




Nu orkade han inte mer

Nu har min lilla hamster gett upp, hittade honom död i buren. Så vi grävde ner honom i trädgården.
Sov gott lilla sötnos.


Your love is sweet




Godmorgon

Hej allihoppa som är i skolan idag ;)!

Haha jag är ledig idag, känns otroligt skönt. Men sånahär dagar är båda bra och dåliga för mig, jag får sova och vila från skolan en dag. Men de blir jobbigare att gå till skolan sen på nå sätt. Men jag ska inte klaga ;)!

Vaknade till ett fint sms också som gjorde de lättare att kravla sig upp ur sängen. :)




En dator, tjej eller kille ?

En språklärare försökte förklara det här med "kön" för sina elever. - Jag ska ta ett exempel, sa läraren. Båtar, flygplan, bilar och orkaner benämns som "hon". En av eleverna undrade vilket kön i så fall en dator skulle vara. Läraren gjorde detta till en gruppuppgift och delade in klassen i två grupper. Tjejerna kom fram till att en dator definitivt är en "han" eftersom.
1.Han kan en hel del, men vet sällan hur han ska använda sin talang utan att få instruktioner.
2.Det är meningen att han skall hjälpa till att lösa dina problem, men hälften av tiden är han själv det största problemet.
3.För att få hans uppmärksamhet måste du först sätta på honom.
4.Så fort du skaffat dig en vet du att om du bara hade väntat lite längre skulle du kunna hitta en bättre modell.

Killarna, å andra sidan, ansåg att en dator är en "hon" eftersom.
1.Ingen, utom hennes skapare, kan förstå den inbyggda logiken.
2.Det språk en dator använder för att kommunicera med en annan dator är obegripligt för alla som inte är datorer.
3.Minsta lilla misstag lagras i ett långtidsminne och kommer att ställa till problem långt efteråt.
4.Så fort du har fastnat för en, kommer du tvingas att spendera halva lönen på mer eller mindre nödvändiga tillbehör.


Vad händer med lugna fina Hökåsen ?

;)






Ledig.. igen !

Cha cha bloggen ;)!

Idag vare skola som vanligt igen. Sovmorgon till tio, asnajs ! Hade spanska, service och religion. Slutade vid tre.
Imorgon är jag ledig igen eftersom vi bara har svenska och ska läsa en bok. Som jag har läst ut, skönt !

Va nyss ute och handlade med min familj. Mamma handlade mat så jag, Beccis, Thuva och Lars ska klara oss i helgen när hon åker till Skottland med sitt jobb. Hon har sagt till mig att de är jag som är bossen i helgen nu när åldern inte räknas, utan mognaden. HAHA nejdå hon skojade bara, men jag är oftast den som brukar ta hand om alla haha :D!

Nu ska jag gå och mysa med Wilda, pussis !




Igårkväll

Snodde bilderna från Carro's blogg, pussis !





You're the best, love u guys !


Vaknade nyss

Va på Erikslund idag, hittade typ ingenting. Eller jag orkade inte kolla för jag va så otroligt trött. När jag kom hem vid ett så somnade jag i sängen och vaknade typ nu, klockan tre. Jag hatar att sova på dagarna för jag blir så kocko i huvudet. Asså jag blir typ helt seg i huvudet.

Sen idag så känner jag hur arg jag är. Är så trött på att de endra Rebecca säger är, kolla på min fot, min fot är jättesvullen, jag har så ont i foten osv... Jag är så otroligt irriterad just nu så jag skulle vilja kasta in datorn i väggen. Plus att Rebecca ba säger till mig:
- Du ska gå och köpa mjölk !!
Jag ba nej varför ska jag göra de, de tänker inte jag göra. Hon ba men jo mamma sa att nån av oss skulle göra de ! Och då bara för att hon hoppar runt på sina kryckor så ska JAG gå till affären. Hur kul är de för mig att gå dit när min lillasyster har sagt att jag ska göra de med världens kaxigaste ton ?
Nej fy f*n va irriterad jag är !!

Sen är mamma ute och plockar svamp med Lars. Varför ska dom plocka svamp när vi har hela frysen full och vi snart inte får plats med mer ?! De är som nå himla beroende dom har att dom måste plocka svamp. VI BEHÖVER INGEN MER SVAMP !! De kommer inte att bli typ matbrist i vinter så att vi måste ha mycket svamp å äta så vi inte dör. Oh my gash..
ÄR trött på att bara HÖRA ordet svamp..



Hejhej

Är fortfarande vakna. Haha vi fick aldirg lust att gå och lägga oss. Men nu kommer Carro snart somna och då kommer jag va helt lonely här..:(


Godnatt... Godmorgon ?

Ligger här i Carros säng och chillar lite. Ikväll va jag, Carro och Jojjo först hemma hos Carro och gjorde ingenting, sen drog vi ner på stan och fortsatte att göra ingenting. Men ändå asnajs kväll.

Nu har jag inget mer att skriva. Pussis




Sminket kvar

Vaknade nyss. Tvättdae aldrig av sminket igår, va astrött.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Mamma sa igår att vi skulle till Erikslund, men nu vet jag inte. Hon har ont i huvudet och äter chips till frukost..(?)


Systervakt

Ikväll är mamma på Ladies Night, så jag är systervakt åt Thuva, och Rebecca då. De är jag som är chefen nu ! Så hittils har dom fått massera mina fötter, målat mina naglar.... Haha nejdå jag bara skojar ;)! Thuva kikar på teve och äter godis och Beccis spelar gitarr i sitt rum. Kommer nog bli en mysig kväll !
Vi hjälptes åt att laga tacos, mysigt :)!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu. Är tom i huvudet haha.

Träffade inte Lollo på bussen imorse, hon kanske va hos Daniel. Hehe ah jag har väl ingenting mer att skriva.

Puss på er gullungar !




Tröttare än på länge

Idag när jag vaknade ville inte mina ögon öppna sig, jag fick tvinga upp dom. När jag ställde mig upp så orkade inte mina ben stå upp. Haha jag ville bara gå och dö, eller nej jag ville bara gå och sova. Jag fattar inte hur jag kan va så trött när jag varje dag går och lägger mig senast klockan tio. Jag sover ju mer än många andra i min ålder. De är konstigt.. Har ju knappt haft nån skola dom senaste dagarna heller, så jag vet inte vad som är fel med mig haha;).

Börjar klockan nio idag så jag ska ta en senare buss. Lollo har sagt till mig att hon tar den bussen, så jag kanske träffar henne på bussen ! :)






Sometimes you just don't know

Idag så hade jag sovmorgon till klockan tio. Åkte till skolan, hade bara en lektion till klockan elva. Åkte hem igen. Ganska skön dag eftersom jag inte känner mig så pigg. Ledig tisdag, onsdag och en sånhär dag idag. Känns som jag har haft en riktig långhelg.

Men ändå så känner jag mig lite ledsen. Vet inte om de beror på att jag är sjuk. Eller om de är att jag knappt kan röra på mig, utan att jag blir andfådd och får hjärtklappning. Behöver bara gå upp för trapporna i skolan så är jag andfådd. Vet inte om de beror på de här med hjärtat eller något annat, men man känner sig ganska värdelös. Sen så vet jag inte vart min matlust har flugit någonstans. Orkar inte äta någonting knappt, kan inte äta frukost längre. Det var förut mitt favoritmål på hela dagen. Visst på helgen får jag i mig lite frukost. Men jag är inte ens hungrig om dagarna. Idag så kom jag hem utan att ha ätit frukost eller lunch. Jag va inte ens hungrig, men åt någonting för att jag vet att man måste äta. Ja jag vet inte vad som är fel med mig just nu..
Känner mig ganska ensam bara.




Proppmätt

Hello !

Hemma efter att nys ha varit på MAX och ätit. Man blir så äckligt mätt när man har ätit där, men de är så himla gott !;)
Min familj äter typ aldrig MAX eller McDonalds, så de blir ju godare när man inte äter där så ofta.

Min lilla hamster håller på att ge upp. Eller han är lite konstig av sig. Igår höll han på att dö typ, bara låg och flämtade. Då tvingade vi i honom vatten, så piggna han på sig efter nån timme. Idag va han nästan helt borta igen, då tvingade jag i honom vatten igen, så när vi kom hem från MAX skulle jag kolla så han va vid liv. Då börjar han gå runt i buren som att inget hade hänt. Lilla pluttis, han är väl typ dement och glömmer bort att dricka. Han är ju väldigt gammal, men man mår ju så dåligt när man ser att han mår dåligt.


Min nya jacka






Dagens mysoutfit



Fint städat i mitt rum också, när min mamma ser att jag skrev de där så kommer hon säga till mig att städa mitt rum haha ;)..



Skolarbete

Sitter och gör lite skolarbete via msn med Josefin&Elin. Med musik så går verkligen allt mycket lättare.

Now playing:












L som i ledig

Är ledig idag igen. Asskönt !

Har nyss kollat på Grey's Anatomy, måste nog fixa boxarna och kolla alla avsnitt. För jag fastnar alltid vid de programmet.

Ja jag har väl inget speciellt att skriva förutom gomorron !




Oh when you call my name

Som sagt åkte jag ner på stan idag, och gick till Carro&Jojjos skola. Sen gick vi ner på stan, kollade runt lite. Sen gick vi och fikade och snackade lite skit;). Sen så gick vi runt lite till. Carro&Jojjo ville se min skola så vi gick in där och kollade lite. Inte något speciellt att se haha.

Vid halv tre åkte jag till mammas jobb. Sen så stack vi till tandregleraren. Dom har ju fortfarande inte rotfyllt min framtand så dom kan inte spänna min tandställning. Men jag fick en tid idag när jag ska rotfylla min tand iallafall, den 14oktober. Så gick jag veta att jag inte kommer få spänna tandställningen på några månader efter de heller.. Jag som skulle ha tagit bort tandställningen i vinter ! Men nej nu blir de inte så.. I bilen hem började tårarna spruta och jag blev as sur, man blir ju så besviken när man är inställd på något. Men sen blir de inte så !
Vill bara ha raka tänder nu igen. Hade ju de ett tag när dom spände som hårdast, när dom antagligen dödade min tand. Men fan vilket leende man hade då ! Men jag får tänka att de bli fint sen. Fast att de är svårt att tro..

Efter vi hade vat hem och hämtat Thuva åkte vi ner på stan. Där köpte jag en höstjacka, Ä N T L I G E N ! Nu slipper jag fryyysssaaa ;)!

Jag&Carro idag, jag ser ut som jag vet inte vad men haha..



Thuva sötnos idag med en mössa jag tvingade på henne ;)..




Tvingade mig upp ur sängen

Gomorgon sötnosar !

Ledig idag ju, superskönt ! Gick upp för en liten stund sen. Kunde ha sovit mycke längre men jag ville inte sova bort hela dagen. Tycker om att gå upp och vara småtrött, om man vet att man inte ska till skolan såklart. Om man ska till skolan och är trött då vill man bara sova ! Men när man är ledig kan man mysa ner sig i soffan och kolla på teve och småsova lite. Äta nån god frukost och man vill. Jag har ju inte ätit frukost på länge nu eftersom jag har lite svårt att äta innan jag åker till skolan för de är så tidigt.

Idag vid elva ska jag ner på stan och träffa Caroline&Johanna. Vi ska nog va hemma hos Carro tror jag, får väll se ! :)



Såhär fin är man just nu, osminkad och ofixad..


Let's google it, let's not !

Haha jag dör av den kommentaren. Den här reklamen är klockren !




Skolfoto

Hej hopp !

Uppdateringen på bloggen har vart sämst senaste dagarna. I know, fast de är väl inte så många som läser min blogg och bryr sig. Men anyway.

Idag så va de skolfoto i skolan. Man blir väl som man blir, men hoppas iallafall att man inte ser ut som ett pucko !
Efter skolfotot åkte jag med pappa till fysiologen och kollade min andning. Fick sitta i en ''glasbur'' typ och andas i ett rör. Vet inte om de visade något speciellt. De kan ju vara mitt hjärta som gör att jag får svårt att andas. De där med att de släpper tillbaka blod å allt de där konstiga.

Är ledig imorgon och på onsdag. Sjukt skönt ! Jag som håller på att bli sjuk så de passar perfekt att vara hemma och vila upp sig ! Imorgon hade vi bara svenska och då skulle vi läsa en bok så de fick vi göra hemma om vi ville. Sen på onsdag så har vi våran lediga onsdag.

Nu ska jag gå och kika på idol !

Borde verkligen fixa fram lite bilder här på bloggen, för nu är de dåligt med bilder..




Snabbt inlägg

Detta blir ett snabbt inlägg innan jag går till bussen och åker till skolan. Kommer väl inte hända något speciellt i skolan, vi ska bli förhörda på att vi kan bära tallrikar. Wish me luck ! Vill inte tappa en tallrik inför hela klassen, haha jag skulle typ dö då. Och jag hoppas inte att man ska gå upp en i taget och visa för hela klassen att man kan bära ;).

Har dessutom fruktansvärd mensvärk. Hate it !


Solen tittar fram

Hello !

Idag har till&med solen vart framme. Mysigt :)!
Har inte gjort något speciellt i skolan. Har vart en lugn dag. Skönt !

När jag kom hem så  gjorde jag lite på en skoluppgift som jag, Elin, Jocke&Josefine håller på med. Vi ska skriva om olika konferensanläggningar. Så jag va tvungen att ringa till en hotell&konferens anläggning och fråga lite saker. Jag som är så nervös inför såna saker ! Men som tur va hon som svarade supertrevlig och förklarade bra. Om jag nångång ska bli receptionist så ska jag bli så trevlig, hatar verkligen tjuriga receptionister.

Ska också träna på massa kroppsdelar på spanska tills imorgon. Känns ändå ganska lugnt med skolan. Men jag stressar upp mig ganska mycket över småsaker. Men just nu känns de ganska lungt. Har en bok som jag ska läsa ut på två veckor. De är bara att kämpa på.

Men jag ska antagligen inte gnälla för de finns nog folk som har mycket mer läxor än vad jag har ;)!



Glöm inte att jag säljer shorts !


Duktigt Michis

Hej jag glömde att vi började klockan tio idag, så jag gick upp som vanligt. Suck..

Men men, jag orkar ju inte gå och lägga mig igen liksom. Känns lite onödigt. Så de blir lite tevemys innan jag ska sminka mig och dra till skolan.


It's okey not to be okey

Hello sunshines !

Idag va de skola som vanligt. Hade hotell&turism hela dagen. Vi fick en uppgift att vi skulle skriva om tio olika konferensanläggningar.

Vid ett så gick vi till Rocklunda och skulle kolla på resturangen och lokalerna där. För vi ska få praoa där sen. Eller ha praktikplats eller vad man säger.

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera bloggen just nu, men jag har inte vart på toppenhumör så jag har inte riktigt haft lust. Jag hoppas att jag snart kommer att bli lite gladare och att saker och ting ändrar på sig. För jag vill inte ha de så här.

Himlen ser riktigt svart ut och de ser ut att bli en riktig skräckfilmsnatt. Uscha buscha !



En bild från Thailand..


Kallt

Har vart på Björnöborg hela dagen idag och umgåtts med spanjorer. Eller jag va inte så mycket  med dom. Skolan har nåt sammarbete med en annan skola så dom kommer till våran skola för att få lära sig engelska.
De va iskallt, blött&blåsigt ute. Inte så skönt, man ville mest hem hela dagen.

När jag åkte med bussen hem därifrån hoppade jag av tidigare och gick till mammas jobb. Sen så åkte vi till tandläkaren med Thuva. Efter de åkte vi till Elgiganten, för jag behövde en ny laddare eftersom min pajade igår:(.

Ikväll har jag kollat på Idol och frysit. Är iskallt här hemma, för de är ju typ storm ute. Läskigt !!


Bära tallrikar

Hello sweeties !

Idag vare skola igen. Nytt schema, så vi började klockan tio idag. Skönt att få sova lite längre för de behövde jag verkligen kände jag. Eftersom jag inte sov så mycket i lördagsnatt när jag delade säng med Jojjo&Carro haha ;). Men vi hade kul så strunt i att man sov lite knas :)!

Efter skolan åkte jag hem och började öva på min läxa som går ut på att lära sig bära tallrikar på rätt sätt. När man inte är van så får man riktigt ont i fingrarna. Men de är kul när man får in snittsen ! Fast jag behöver ju såklart öva myckkeeett mera än vad jag har gjort. För tallrikarna vill inte ligga riktigt rakt på min arm och på mina fingrar haha... ;)


Söndag

Hej !

Igår åkte ju jag&Carro som sagt till Dingtuna, och Jojjo hängde med också. De va en rolig kväll med sång dans och skratt. När vi kom till stan vid ett så gick vi till donken och åt lite. Snackade med lite folk, och träffade Eddie. Han hade tydligen ropat på mig inne i stan men jag måste ha vart döv just då eller nåt haha ! :(

Vi gick hem till Carro sen så vi va hemma hos henne vid halv tre. Då skulle vi gå och sova, tre stycken i en säng. Jag låg i mitten. De tog ett bra tag innan jag&Carro kunde somna för vi låg och skrattade så vi fick kramp. Haha shit, humorn va verkligen sämst men jag tror jag fick magrutor ! ;)

Jag&Carro vaknade typ åtta, kunde inte sova längre. Så vi sov typ 4-5 timmar. Men vi gick iallafall upp och kollade på Kim Possible. Haha sen efter ett tag så väckte vi Jojjo å så åt vi frukost. Sen degade vi i soffan tills jag åkte hem vid halv elva typ.

Harf haft en superkul helg och lördagen var otroligt rolig ! Synd att jag aldrig kan ta några kort. Man orkar inte just när man är där, men man ångrar sig efterråt.

Idag har vi firat Thuva med Marcus, Maja&Lotta. Fikade lite å så.

Till kvällsmat så åt vi kebab, för Carro sa till mig att de va kebabens dag idag. ;)

Har nyss vart i tvättstugan med mamma, och de lär bli en vända till dit tror jag. De blir en myskväll ikväll med Idol i soffan !



Haha Thuva när hon va liten !


Morgon

Tjabba tjena !

Vaknade för en stund sen för jag hade så himla ont i halsen. Sen så kom Carro upp och vi kollade på teve. Nyss gjorde jag rent kaninburen åt Wilda och gosade med henne. Så söt och mjuk, men de känns som att hon redan blivit stor ! När vi fick henne så va hon ju bara 9veckor. Sötis !

Idag har min familj övertalat mig och Carro att ge oss ut i skogen och plocka svamp. Haha, sen ikväll kanske jag&Carro ska till Dingtuna, men först ska nog Carro hem och hämta kläder.

Pussis !




Tidig dag med två lektioner

Hej hopp !

Idag hade vi först spanska i skolan, där vi hade ett litet prov/läxförhör. Gick superbra, 9/10 rätt.
Efter de så va de 2h och 45 minuters håla. Sen hade vi engelska. Men efter engelskan skulle vi ha haft en lektion till, men läraren va sjuk. Så de blev ingen lektion och vi fick sluta kvart i ett istället för halv fyra, CHILL !

Men jag har kommit på en sak. De är bättre att sluta halv fyra på en fredag än på en måndag typ. För på en måndag så känner man sig så himla uppgiven och trött för att de är så lång tid till helgen. Men fredagen är man så glad på för att de snart är helg. Och då känns den långa dagen mycket lättare. De är vad jag tycker iallafall:)!

Eftersom att jag slutade tidigare så kunde jag inte möta Carro på stan för hon slutar kvart över tre, eller tre. Nåstans där iallafall. Så jag åkte hem , men hon tar bussen hit sen så får vi se vad vi ska hitta på. Det finns ju typ ingenting att göra här hemma men men ;).. Om de är någon som vill hitta på något med oss två så kan ni ju höra av er !



En gammal bild på Thuva, så himla söt !!!



Fredag

Today it's friday ! Och jag är så trött att jag håller på och dö..

Ska snart gå och borsta tänderna, och sen är jag klar ! Efter skolan idag ska jag träffa min älskade vän Caroline, så ska vi åka hem hit. Så får vi se vad vi hittar på :)!

Pussis !




Mitt hjärta

Idag vare skola som vanligt. Hände inget direkt spännande haha. Vi fick sluta 15min för tidigt för att klockan i klassrummet går före, men ingen lärare har märkt de så alla lektioner blir otroligt korta haha.

Efter skolan åkte jag med mamma till fysiologen för att kolla upp min hjärtklappning. Jag fick göra ett ultraljud på hjärtat. Då hittade doktorn ett till fel på mitt hjärta. Jag vet inte om de va flera eller en av klaffarna i hjärtat som inte stänger sig helt, så när hjärtat pumpar blod så åker lite blod upp tillbaka i de första ''rummet''. Och de ska inte vara så. Som tur är de inte så farligt, men jag blir ändå rädd. För de är ju ändå mitt hjärta som gör att min kropp funkar..

Jaja, enough with the sad news. När jag kom hem så gjorde jag mig iordning, och åt. Sen åkte jag till Tillberga och träffade Simon. Vi kollade på film, sen på teve. Fast vi pratade mest. Supertrevligt :)!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik.




Thuvis sju år

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, och väntar på att Beccis ska platta mitt hår. De blir så mycket plattare när hon hjälper mig haha;).

Idag fyller Thuva 7år. Stor du har blivit ! Älskar dig ! Hon läser till och med min blogg när hon är inne på datorn ;).




Hola amigos

Ikväll va jag på föräldrarmöte med mamma&pappa. Rektorn talade om för mig att jag är en superduktig elev som nog kommer kunna prata flytande spanska när jag går ut skolan haha ! Man blir glad när man får höra sånt hihi.

Just nu så sitter jag och surar för att Marcus föräldrar sitter och lägger värsta orden på wordfeud, Lotta la ordet vers för 228 poäng !! Då känner man sig ganska uppgiven..;)


Säljes



Shortsen är inte köpta i Sverige så storlekarna är lite mindre än vanligt. När jag köpte dom hade jag storlek S, men köpte ett par shorts i storlek L, och dom passade bra. Supersköna och supersnygga till ett par tunna strumpbyxor nu i höst !


Ego






















Stickat

Här är tröjan jag köpte igår



GinaTricot 149:-




Ledig onsdag

Sov ovanligt länge idag, för att vara på en vardag. Brukar alltid vakna tidigt när jag är ledig haha. Men idag sov jag till tio iallafall.

Jag har bara legat i soffan och degat, ätit frukost å så sen jag vaknade. Idag ska jag väl inte göra något speciellt, kolla över lite läxor å så. Men först av allt ska jag hoppa in i duschen ! Sen ska jag lägga upp bild på tröjan som jag köpte igår ;).




Miss u







Får ta och ses någon dag !


Brunett eller blondin, de är frågan















Help me please ?


Herre min skapare

Haha jag dör, han vill träffa mig ! Asså jag kan ju inte veta om de är nån som driver, men de är samma person som skrev till mig på Twitter förut. Haha de är galeeeeet !



Man kanske inte ser vad de står, men de står: so, tell me something ;);) maybe if we stay in touch, next time i'm on tour we can meet in sweden

Oh my god !!


Skön dag

När jag kom till skolan idag fick jag veta att vi inte hade serive idag, så vi kunde ha haft sovmorgon till halv tolv haha..
Men då gick jag, Jocke, Elin&Josefine till subway för Jocke ville äta frukost.

Sen tillbaka till skolan och åt lunch typ. Sen va de Religion, sen slutade vi haha. Kvart i ett.

Efter skoloan så gick jag lite på stan med Elin, jag köpte en mascara, leggings och en stickad tröja. Jag kan lägga upp en bild sen. Så gick vi och fikade, och då kom Carro, Johanna, Hjorth och Amande också. Så vi fikade tillsammans allihoppa.

Sen skulle Elin med tåget klockan halv tre till Hedemora, så då åkte jag hem.

Puss !





Facelook




Dagens

Idag så har jag sovmorgon till klockan tio, sen slutar jag klockan kvart i ett. Najs !
Bussen går kvart över nio ungefär.

De här är vad jag har på mig idag:




Grym




Facebook vs Twitter

Jag har börjat älska Twitter. Där skriver alla bara massa skit, och precis vad dom tänker. Så mycket roligt att läsa !

Vad tycker ni ?



Nästa mega hit !

Idag har jag vart med Sara, snackat massa å så. Supertrevligt :)!

Kollade nyss på Idol, här är Sveriges nästa mega hit !




Jag&Wilda






Home

Nu är jag hema. Fick sluta en timme tidigare, superskönt ! Jag undrar om vi har gått fulldag någondag egentligen..;)

Simpe har hittat sin nya bästis iallafall !




Idol

Dom jag tyckte va bra:










Open Happiness

Älskar låten, man blir så glad av den !




Wilda

Här är sötnosen !



Haha fast Beccis håller henne som en kanelbulle eller nåt..






Set fire to the rain

Gomorron !

Inatt drömde jag att jag gjorde en läppförstoring, på en salong som låg inne på pizzerian i Hökåsen. Väldigt seriöst ställe haha.. De gjorde inte ont och blev inte så stor skillnad, men nöjd blev jag, kommer jag ihåg. Knasigaste drömmen haha !

Snart ska jag klä på mig och borsta tänderna så att man är redo för dagen. Tror att det blir en filmdag idag, får se. Senare idag så åker vi hem till mamma igen, och imorgon är de skola. Men veckorna går otroligt snabbt i skolan faktiskt. De tyckte jag inte att dom gjorde på Tillbergaskolan. Men de är nog för att jag gör något som jag vill, och att schemat är ganska bra.

På onsdag är jag ledig också, eftersom vi är lediga varannan onsdag. Otroligt skönt !



Älskar låten !


Svamp

Hej hopp !

Idag va jag, pappa, Helena&Beccis ute och plockade svamp. Vi hittade ganska mycket svamp iallafall.
Jag hittade superfina röda svampar med vita prickar, men då smsade Simon G mig om att dom svamparna skulle man inte plocka, så de va bara att hälla ut allihoppa;)... Haha !
Jag har precis kommit ut från duschen för jag frös så himla mycket, min händer va alldeles iskalla !
Nu ska jag inte göra något speciellt, och ikväll blir de en lung kväll.
Puss !





Det är okej att känna




It's friday





I'm off to scool !


Smilisar borta

Jag fattar inte varför smilisarna har försvunnit. Och när jag går hem på hemsidan där jag fixade smilisarna så finns den inte längre..


Mi principe azul

Hej hopp !

Skolan idag som vanligt. Hade först Svenska, sen matte. Jag, Elin&Jerry är redan klara med nästa veckas palnering. Duktiga ;)! Sen vare lunch, de va pannkaka. Kändes som att någon hade tappat saltkaret i pannkakssmeten. Men men.. ;)

Efter lunch så hade vi spanska, och sist av allt engelska.
Sen alla raster på hela dagen så har jag, Jocke, Elin&Jerry spelat Neger&President, haha de är de enda vi spelar.

Efter skolan gick jag&Elin och fikade, snackade massa bara. Supertrevligt :)!



Fin sneeeee bild..


RSS 2.0