Tjena

Kul rubrik, kom inte på något bättre haha..

Igår va jag med Carro. Vi hade en supertrevlig dag ;)! 
Idag ska jag städa mitt rum för de ser ut som ett bombnedslag.
Okej ,de här vart inte så kul inlägg, puss !

Min kväll

Har haft en trevlig kväll med Carro, Jojjo, Hjorth och Anton hemma hos Hjorth !

Lalalalala


Gilla eller ogilla ?

Hatkärlek låter så hårt, men jag tyckte att den här låten va så dålig att den blev bra typ !


Jag kan ta det, men hur orkar ni ?

People who hate you are just your confused admirers. They cant figure out the reason why everyone loves you.

Jag vet inte om de står typ ''gnäll gärna på mig'' i pannan på mig eller något. Folk verkar tycka att de är helt ok att gnälla på mig nuförtiden. Gnäll på ni, jag kan ta det. Men hur orkar man lägga ner energi och kraft på mig som ni tycker är jobbig, dryg osv.. De måste ju bara betyda att ni är avundsjuka på någonting. Om jag hade en person som jag inte tyckte om, då skulle jag inte lägga ner kraft och tid på att gnälla på den personen. Och vad vet ni, tänk om ni börjar gnälla på fel person. En tjej som verkligen mår skit och bara går runt och väntar på rätt tillfälle att ta första bästa väg ifrån jorden ? Då blir ni glada va, när ni fått någons bägare att rinna över. Jag blir så trött och irriterad, men faktiskt så är de mest skrattretande. Lägg tid på annat, jag lovar att de kommer att bli mycket roligare ! Snacka hur mycke skit ni vill, de visar bara vilka kärringar ni är.

 


Livet kom ifatt mig

+++

Vet inte vad de har vart med mig på sistone. Har bara gått runt och tänkt och grubblat. Livet har verkligen kommit ifatt mig. Allt som har hänt de senaste halvåret, ett underbart halvår men också riktigt förjävligt.
En känslomässig bergochdalbana. Allt har gått så fort och jag har bara tryckt undan allt som fått mig att må dåligt, börjat om på nytt och gått vidare. Men nu känner jag att allt börjar komma ifatt mig, allting på en gång.
Borde nog inte ha tryckt undan allting. De är ganska jobbigt att en dag bara få känslan av att, shit va äre som har hänt ?! Hur har allt gått så fort ? Värsta uppvaknandet ur en sorts bubbla som jag levt i. Jag har trott att i den bubblan kan ingen såra mig, inget kan krossa mig ! Men de är just vad detta halvår har gjort.
Innan jag för några dagar sen fick den här känslan, så har de känts som att jag gått runt och varit en känslokall robot.
Det finns saker jag saknar, och att tänka på sånt gör ont.





Tonight in babylon




I'm feeling great, I'm feeling awsome




My heart is made of steel, don’t feel any pain




Monopol = inte min grej

Hejsan !

Igår kväll åkte jag och Carro hem till Dennis och spelade monopol och hade de trevligt. Synd bara att jag förlorade ;). Nästa gång vinner jag...
Supertrevligt iallafall !

Idag när jag vaknade hade jag värsta blackouten eller nåt. Visste inte vart jag va eller nånting, fast att jag låg hemma i min egen säng. Skumt..

Ska gå ut och gå med mami nu. Puss !


Ska man va fin får man lida pin

Fick en kommentar:

Anonym om Min nya omfrisserade mun:
omg ! är de din mun ??gör de inte ont??

Svar: Ja de är min mun. De kändes inte ett dugg när dom gjorde de ! De enda som var jobbigt efteråt var att jag inte hade känsel i läppen och därför dregglade blod, och när jag pratade så ba skvätta de blod haha ! Sen nu på kvällen har de hängt ner lite skinnflikar i munnen som jag har fått dragit bort. Men de kändes inte. Nu börjar de göra lite ont i munnen, men de har faktikskt läkt en hel del också, de verkar läka riktigt fort i munnen !



Min nya omfrisserade mun

Skönt..




Frissera om i munnen..

... de var vad tandspecialisten sa till mig att dom skulle göra i min mun idag. Hon sa att dom skulle skala av tandkött, snitta lite och frissera om i munnen som när man klipper håret. De orden gjorde mig inte lugnare direkt !!

Men idag är de iallafall dax för att göra de här.. Klockan 14.00 vill jag att alla mina snälla vänner håller sina tummar för mig ! Vill inte att de ska göra ont. Jag skiter i om de gör ont efteråt, de är bara just när dom gör de jag får panik över att de ska göra ont !

Aja, bloggar kanske senare om hur de gick, kanske lägger upp någon läskig bild;). Haha !

Puss på er !


+

Don't let your ears hear what your eyes didn't see, and don't let your mouth say what your heart doesn't feel.





Bloggtorka

Känner att jag inte har något kul att skriva om. Ska försöka bli bättre.
Igår hade jag, Elin&Belinda pizzakväll/myskväll hemma hos Elin. Trevlans trevlans ! Åkte hem så att jag va hemma tills BB började.
Idag kom jag till skolan vid nio fast att jag börjar vid tolv. Dom byter fönster hemma hos mig och jag vill inte va hemma då. Då känner man sig ändå bara ivägen.
Nu väntar jag på att klockan ska bli elva så att jag kan få mat, HUNGRIG CHEY HÄR !!

Puss !



Alla bilder som jag lovat !

10/2 & 11/2 hemma hos Simon !

































Inflyttningsfest hos Emil&Malin 17/2






















Filminspelning

Efter skolan idag så åkte jag först hem till Dennis och hämtade grejerna som jag och Carro glömt där i fredags. Efter de så gick jag hem till Elin, där hon, Belinda, Jocke och Josse var. Så spelade vi in våran reklamfilm till Engelskan. Så här fina va jag och Elin !






Dålig uppdatering

Hej hopp !

Kan de bara sluta snöa ute ? Nu vill jag ha sommar, sol&värme !

Dålig uppdatering av mig. I Fredags va jag på inflyttningsfest hemma hos Emil&Malin, med Marcus och Linnéa. Lite senare kom Carro också. Jag hade en super skoj kväll med mycket tok och skratt !
Lite senare så blev jag och Carro hämtade hemma hos Emil&Malin av Dennis&Viktor. Så åkte vi hem till Frey. Va där en liten stund, sen åkte vi hem till mig.
Igår åkte jag hem till pappa. Blev en kväll med melodifestivalen och god mat. Mysigt !
Idag har jag inte gjort så mycke, senare ska jag hem till mami igen.
Puss !

För att kunna bli älskad måste man också lära sig att bli hatad




Glad chey !

Hej hopp !

Jag har sovit en hel natt inatt, den ni ! Nu mår jag mycke bättre, och halstabletter börjar att funka också, eftersom jag inte har lika ont i halsen.
De firar vi idag med att färga håret rött igen ;). Färgen har ju gått ur och blivit mer lila/rosa/blekröd/brun.




Bara för att min humor är sämst




Word

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor. Gå samma vägar som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat, orka med alla känslor och händelser som jag erfarit, snubbla på alla stenar som jag snubblade på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag gjorde, efter du gjort allt detta kan du döma mig eller mitt liv.

Pratar du bakom min rygg, betyder det att jag är längre fram än dig.
Kommenterar du mitt liv, betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.
Har du tid att leta efter mina misstag, betyder det att du är avundsjuk.
Fortsätt du med detta, så lever jag livet under tiden.



Tjej som just nu är allmänt trött på allting


Hungrig

Jag är såååå hungrig ! Jag vill kunna äta vanlig mat. Men de tillåter inte min hals. Kan knappt svälja. Fuck this ! Seriöst, jag orkar inte med skiten. När fan börjar penicillinet verka ? Kan inte sova på nätterna för att jag mår så dåligt. Inatt satt mamma uppe med mig en timme eller nåt för att jag inte kunde andas ordentligt.
Jag hoppas att de här snart går över. Och jag vet att de här blev värsta gnällinlägget, men vafan, jag mår skit..
Glad alla hjärtans dag allihopa ! Jag spenderar min med en sjukt svullen hals, ensam.

Jag och älskling myser i sängen


Sjuk, halvt död

Jag är halvt död typ. Har otroligt ont i halsen och hög feber. Kan inte svälja någonting, inte ens vatten går ner ! Jag orkar inte. Försökte nyss äta en macka, men den typ fastnade bak vid halsmandlarna och gick inte ner.
Jag har halsfluss tror jag. Ska till doktorn klockan ett.
Detta blir inte bättre av att jag har träningsverk i vaderna och benen av all dans i helgen. Va fest hos Simon fredag-lördag. En mycke trevlig helg ! Kan lägga upp bilder sen när Carro har skickat dom till mig.
De va igår jag vaknade med halsontet, fy fan.
Men inatt har vart den värsta natten. Har gråtit hela natten typ. Fick sova i mammas säng för att jag hade så svårt att andas. Varje gång jag vaknade så va jag gelt sjöblöt av svett. Fan va jag hatar att va sjuk !

Imorgon är de fredag !

Detta kommer bli en underbar helg med människor jag älskar !

Mitt hår har också skiftat från rött till mer rödlila nu, ganska häftigt ändå. Men om två veckor blirde färgning igen !

Förresten, en sånhär liten krabat kommer nog att flytta in här inom kort. Äre bara jag som tycker att dom är söta ?






Saknad som smärtar i hela bröstet


Beroende




What doesn't kill you makes you stronger

Hej hopp !

Idag vart de en kort dag i skolan, som vanligt på tisdagar. Och som ni såg på bilderna i morse, så blev håret rött. Är nöjd ! Men de är fortfarande väldigt ovant ;).







Blir så glad av alla fina kommentarer om min nya hårfärg hihi..


Jag står på toppen och tittar ner






Leker lite med hårfärger, hjälp !



Iväg till käkspeciallisten, eller nåt sånt..

Är hemma och sjukar idag, halsmandlarna känns som två stora pingisbollar..
Om en timme ska jag ta bussen ner på stan, sen till mammas jobb. Så ska vi åka till käkspeciallisten, tror jag att de hette iallafall. Dom ska kolla hur mycke tandkött dom ska ta bort i min mun. Eller om dom gör de idag, usch va nervös jag blir. Vill inte skära och grejer i munnen:(. Tur att mamma följer med iallafall..

Hår = problem

Jag blir tokig. Jag kan inte ha kvar mitt platina blonda hår, för utväxten blir hemsk. Och jag vill inte bleka håret igen, då kommer de ju trilla av eller någonting. Så jag vet inte alls vilken hårfärg jag ska skaffa. Vissa tycker att jag borde skaffa brunt igen för att jag ser äldre ut då. Men jag vet inte om jag tycker att jag passar i brunt..

Själv har jag tänkt på om jag ska färga lite mörkare blondt. De är nog inte många som vet vilken min riktiga blonda hårfärg är. Men den är ungefär såhär
När jag hade haft brunt hår så slingade jag ju massa blonda slingor, då blev håret ganska häftigt och levande ! Såg nästan ut som en levande tigerkaka ;)..
Så nu hörrni, nu får ni hjälpa mig. Vad ska jag göra med håret ?! För mig spelar de nästan ingen roll, älskar att förändra håret som mina vänner kanske vet ;).
Här är några andra fina hårfärger jag har fastnat för !

Loreen och Dead by April

Svt tar ju bort alla videosar från melodifestivalen, så jag tog bort mitt förra inlägg. Men jag tyckte att de va rätt bidrag som gick vidare, Loreen och Dead by April. Loreen har verkligen lyckats igen !

Loreen - Euphoria Melodifestivalen 2012 [HD] And [HQ] from halokitty96 on Vimeo.


Måste orka vara vaken !

Imorse tog jag och Carro bussen hem från Bjurhovda klockan sex. Känner mig helt död just nu haha. Men jag måste orka vara vaken så jag hinner kolla på reprisen av melodifestivalen haha.

Igår så åkte jag och Carro till Rönnby på en chillkväll typ. De va så jävla kallt när vi väntade på bussen, så de tog typ en timme innan vi slutade frysa när vi hade kommit in.
Vid elva så åkte vi till stan, sen vidare till Bjurhovda hem till Dennis. Vi spelade plump och kollade på film. Eller jag kollade typ halvt på filmerna eftersom jag råkade somna hela tiden haha.. Sen vid sex imorse så tog vi bussen hem. Lite kul att alla va på väg till jobbet när vi va på väg hem för att sova;).

Idag så åkte jag hem från Carro, sen så har jag bara tagit de lugnt. Har vart en skön helg !

Puss !



Mi lav juuu...


Cause I'm so over you, and it's all about tonight

And boy I'm not hanging on, cause I threw all your drama away, had something good but it's gone.

I'm going out with the girls,ready to show all the boys what I got. I'm letting go of the hurt.

Tomorrow doesn't matter
.





Får ingen luft, mitt hjärta blöder




Lördag




Mera gos, me love




Ledsen tjej

Skolan som vanligt, trotts smärtan i munnen och förkylningen som smyger på mig.

Klarade hela dagen egenom duktig som jag är.
Efter skolan så åkte jag hem till Sebbe en snabbis. Va så längesen vi träffades så de var trevligt att prata.

Hela kvällen har gått åt till att göra en Power Point presentation till min grupps redovisning imorgon. Va ganska drygt faktiskt, men hoppas alla tycker att den duger.

Nu sitter jag här, genomförkyld med otroligt ont i munnen. Mår inge vidare.. Ledsen tjej.




Gos




Lördags
























Old times

























Haha bilderna är helt i o ordning, och man har ju vart riktigt snygg..


RSS 2.0