+


Min prins


Boys will be boys


Solen är här

Snälla stanna kvar underbara sol !
 
Idag är de Cityfestivalen som gäller, Kapten Röd och Takida. Blir att kika på dom med fina vänner och min fina pojkvän.
 
Var ute på Erikslund och handlade två par skor och ett par shorts idag. Sen har jag legat ute i solen en stund. Är helt slut i kroppen av den här halsflussen, tur att de inte är lika jobbigt som förra gången iallafall.
 
Puss


LÄNGTAR !

 
Trailer till The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 [teaser 2] från rstvideos trailerarkiv.

Har så mycket för mig

Är sjukt dålig på att blogga jag vet, men alltså de känns som att jag har så mycket att göra ibland...
 
Puss

Skärpning nu !

Har haft så mycket roligt för mig så har glömt bort att blogga.

I fredags blev de en trevlig kväll på löga med, Elin, Johanna, Caroline, Amanda, Robert, Alex, Robin och Jocke och massor fler !
Jag och Carro cyklade hem till mig på kvällen, eller sista biten hem fick vi skjuss.

Lördagen blev en riktig segdag. Jag och Carro vaknade vid 8 typ. Åt lite frukost, sen gick vi och la oss igen. Vi vaknade igen vid klockan 3. Då kollade vi på film. På kvällen gick vi en promenad, de blev Hubborundan.

Idag vaknade vi vid 11 typ. Kollade ännu mer på film ända tills Carro skulle hem.

Ikväll så hade jag en trevlig kväll med R.

Inatt får jag alltså sova ensam utan min sambo Caroline, livet är hårt..

Haha imorgon är de jobb som gäller ,  men innan jobbet blir de lite skräckfilm med R.
Ska skärpa mig med bloggningen, inte för att jag är en storbloggare. Men mina vänner kanske tycker om att läsa vad jag gör om dagarna iallafall ;)!

 

Pusselipuss


Jag blev helt plötsligt testare

Loggade precis in på blogg.se och upptäckte att jag hade blivit testare för nya blogg.se. Jag är inte rädd för förändringar så de kommer säkert bli asbra. När man har lärt sig haha...

Stolt

Skolavslutningen i nian:



NU:


Astma suger

Fick lov att sjukanmäla mig från jobbet idag, suck..

Men jag hostar så jag tror att hela bröstkorgen ska rivas sönder. Så fort jag pratar så blir de torrt i halsen och jag börjar hosta. Sen så när jag hostar så blir de ännu torrare och jag hostar mer. Jag märkte de på jobbet igår. Eftersom jag helatiden pratar i telefon så hostade jag nästan i varje samtal, vilket är en aning pinsamt..

Vet inte vad som hänt med astman, men de känns som de blivit värre...

Let me hold you one last time

Hola amigos !
Blev inte att träffa Carro idag, båda hade lite saker att göra.
Började jobba vid fyra. Gick väl helt okej idag, men de va trögt för alla idag kändes de som.
Ja, jag vet inte om jag har något mer att skriva för stunden. Kanske kommer på något senare. Pusselipuss !

Jagad av zombier

Drömde inatt att jag blev jagad av zombier (jag trodde de hette zombisar men datorn rättade de till zombier).
Allt de jag drömde skulle kunna bli en bra skräckfilm. Men som vanligt så försvinner ju mer och mer och man kommer ihåg mindre och mindre.

Jag är trött på de här halvmulna vädret, och sen när jag jobbar så är de fint väder. Kan de inte bara bli strålande sol så att man kan åka och bada eller nåt ? Jag har ju faktitkst sommarlov...


Heja Sverige !

2-1 i matchen. Kom igen nu Sverige !

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Fick sluta lite tidigare för folk ville inte prata med oss för att de va match haha ;). Gick inte lika bra idag, men sålde iallafall tre. Inget att klaga på !

Inatt har jag lovat min fina Caroline att sitta uppe och hålle henne sälli. Kommer nog bli kul, vi brukar skratta ganska mycket på nätterna. ;)
Imorgon ska jag träffa henne, sen blir de jobb igen.

Pusseliepuss !

Oväntad tripp till tandis

Min tandställning lossnade i fredags när jag va så dum och skulle hjälpa en kompis att öppna en kapsyl. Så idag ringde jag till tanregleraren och sa att jag behövde laga den. Fick en tid idag klockan ett, och eftersom man bor halvt på landet så måste man ta bussen ganska tidigt. Så de va bara att snabba sig att fixa sig för att ta bussen till stan, och sedan vidare till tandregleraren.

Hon satte dit nya fästen, men de ena sitter superkonstigt och de gör asont i tanden. Om dom dödar en till tand för mig så att jag måste rotfylla igen, då kommer jag kräva så otroligt mycket pengar av dom så dom anar inte. Och jag lovar att min mamma kommer hjälpa mig med de.
För visst om man bara behöer rotfylla en gång och sedan börja spänna tandställningen igen. Men så är de ju inte ! Man rotfyller typ tre gånger och sen så får man inte spänna tandställningen på typ tre månader efter. Och jag vill bara bli av med den här skiten nu, så att jag kan få mitt perfekta leende. Jag har ju haft tänderna ihop en gång förut, när dom spände för hårt så tanden dog. Men sen släppte dom på hela tandställningen och då gled alla tänder isär igen. Jag skulle ha tagit ut tandställningen i vintras, men icke ! Har opererat bort tandkött och rotfyllt. Herregud, nu har jag haft den här skiten i 2 år. LÄNGTAR tills den åker ur min mun !

Fick en sommarpresent av pappa häromdan. De här sommarlovsbusskortet. Man får ju åka hur mycket buss man vill inom Södermanlands, Västmanlands och Örebro län. Asnajs, kommer tjäna massa pengar på de här eftersom jag inte på hela sommaren kommer behöva betala en enda bussbiljett.

Sitter just nu på mammas jobb och väntar på att jag ska åka och jobba. Fint väder idag, då är väl alla människor ute och tänker inte ett dugg på pensionssparande. Men de ska jag få dom att tänka på.

Pusselipuss

Hahaha !


Saknade Big Brother







Godmorgon

Gick upp typ nyss, trodde att de va superfint väder och ville inte sova ända tills jag ska jobba idag. Men nja, vädret va sådär. Men när solen kommer in på altanen ska jag nog sätta mig där ute en stund. Vill få lite sol på näsan iallafall.

Drömde massa konstigt inatt, som vanligt. Alla som känner mig vet att mina drömmar är helt sjuka. Brukar använda mig av det här lexikonet --> Drömlexikon eller det här --> Drömlexikon 2
Fast har mest kikat på de första. Vet inte riktigt hur mycket som är sant, men jag tycker att de är lite roligt iallafall ;)!

Hoppas alla har sovit gott och kommer få en riktigt awsome dag, jag ska kämpa på på jobbet idag igen och hoppas på att de går lika bra som igår. Men har man ett leende på läpparna så brukar de funka !

Pusspuss !

Nytt och fräscht


















För dig

Du är resan som jag velat ska ta fart.
Du är gåtan som jag aldrig löser klart.
Du är början på nåt nytt och nånting underbart för mig.





Tjenis

Hade inget bra att skriva som överskrift haha.

Idag blev de jobb mellan 13.00-18.00. Sålde fem idag, mitt rekord ;)! Supernöjd faktiskt.

Efter jobbet så kom mamma och hämta mig så kikade vi på Beccis fotbollsmatch på Swedbank park. Hennes lag vann med typ 5-0 eller nåt tror jag. Frös en del eftersom vi satt i skuggan.

Äre de här som kallas sommarlov ;)? Nej vädret, nu får du ta och skärpa till dig. Jag vill ha 30 grader varmt och massa sol ! Men dom timmarna jag jobbar får de gärna regna så att folk sitter inne och tänker på sitt pensionssparande. ;)

Puss puss, blog u later !

Btw, om jag hade en frågestund, skule någon ställa frågor då ;) ?

Små

En liten jag..



Carro, Melissa, Martina och Beccis..



Jag och Carro..


Superbra dagar

Jo jag lever. Har bara haft så mycket kul för mig ! Skolavslutning i torsdags och igår firade man studenterna.

Ikväll blir de bara att ta de lugnt. Ska bli skönt faktiskt. Imorgon ska jag jobba.

Ha de bra, blog u later !


Svar

Hanna om It's not what you look at that matters, it's what you see:
Vad vacker du är :)
Gillar halsbandet, vad är det för berlocker?
Svar: Har fått både berlockerna av mamma, men hon har köpt dom på Guldfynd. De är en ängel och ett kors :)!

Kram !

Om du ska leva tills du är 100 år, hoppas jag att jag lever i 100 år minus 1 dag, så jag aldrig behöver leva utan dig.




It's not what you look at that matters, it's what you see












Tjejen med hårfärgsproblem

Kan aldrig bestämma mig..




Fredagen i bilder









Ooopps, så kan de gå haha..
















+

Remember, if you ever need a helping hand, you will find one at the end of each of your arms.
As you grow older, you will discover that you have two hands, one for helping yourself and the other for helping others.

Min fredag..

... va helt awsome ;)! Jag och Carro va först hemma hos henne, kikade på Let's Dance och lyssnade på musik, och dansade en del.

Senare drog vi oss mot stan och träffa massa folk, åkte även limousine haha ! De är de som är så underbart med att umgås med Carro, hon är spontan precis som mig :D !

Idag har vi båda vart helt döda, men kvällen va bääst ! :)



Fler bilder kommer kanske sen när Carro har skickat dom.

Pusspuss !

DE ÄR FREDAG !

Hallu !

Jobbade igår, sen gick jag och sola med Carro. Superskönt !

Idag är de skola, och jag har prov. Det här provet kommer nog inte att gå så bra, har inte haft tid att plugga riktigt. Har vart så uppe i de här med jobbet och allting. Men jag ska kika lite på allting nu på bussen. Sen hinner jag nog kolla lite på allt i skolan. Allt löser sig vet ni ;)!

Ikväll ska jag hem till Carro och vi ska ha våran klassiska fredag, älskar våra fredagar hihi !

Pusspuss

RSS 2.0