+


Saturday


Mina älsklingar
On my mind


Saker som kommer fram när man städar rummet (?)

Jag vet inte vad min mamma tror att jag ska göra med alla dessa, tror hon inte att jag gör någonting annat ? Alla är väl inte från mamma, men de flesta. Hittade hur många som helst. Kanske kan börja sälja och tjäna pengar på dom. Haha..En tågbiljett från Rättvik till Sala. Martina, Sara och Louise, remember ? ;)En vänskaps nalle som jag delade med Emmy i typ sexan. Såna saker kan man ju bara inte kasta, såna saker är kul att spara !Hittade massa andra skojiga saker, men dessa tre va de saker som jag kände för att dela med mig av ! :)Städat

Nu är mitt rum så rent som de inte vart på VÄLDIGT länge !

FÖREEFTER
Vad ska jag skriva om ?

Har ingenting att skriva om. Jag går till skolan varje dag och gör samma sak. Inget speciellt liksom.

Ni får lite bilder istället.


TvåJag tror jag måste städa...

... men vart fan ska man ens börja?!
Självförtroende påfyllning

Såhär ser de ut när min fina vän Belinda känner för att bättra på mitt självförtroende ! ;*

Belinda om You may not end up where you thought you’d be, but you always end up where you’re meant to be.:
så himla fin michis :) som alltid<3

Belinda
om Hello:
asså.. den här bilden! ò.Ó SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFLAAAAAAAAA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGG! tänkte bara säga det ;$ haha puss!

Belinda om Bölfia:
oxå underbart vackert :) boostar lite självförtroende på dig kännerr jagYou may not end up where you thought you’d be, but you always end up where you’re meant to be.
Till skolan


Tillbaka

Har vart så otroligt dålig på att blogga. Har inte alls haft lust, eller jag har inte haft nåt kul att skriva om typ haha.

Kan berätta lite om min helg !
I fredags vart de grillning i gropen med trevligt folk.I lördags så åkte jag med mamma och Thuva ner på stan. Vi kikade på Youngblood och Ulrik Munther. Youngblood är tyvärr inte de bästa jag hört live. Ulrik va grym !

Efter de så gick vi till Bishops och träffade Lars (mammas pojkvän/särbo) och hans kompisar. Vi har haft Lars kompis från Irland boendes här i helgen, så han va också där. Va trevligt där och de va väldans fin utsikt.. ;)

På kvällen åkte vi hem till familgen Ahlquist och firade Marcus. Trevligt ! Jocke kom även över på natten.På söndagen åkte jag, Jocke och Marcus ner på stan och mötte Carro. Sen kom även Joel. Vi åt med Marcus familj på stan.
Efter de gick jag och Carro och mötte hennes mamma på Bishops. Satt där och spanade lite... ;)
Sen åkte vi hem till hennes mammas kompisar och dom spelade Bingolotto. Sen på kvällen åkte jag hem till familjen Ahlquist för mamma va där. Sen gick vi hem och jag somnade på en gång på soffan typ, helt död !


Underbara sol

Fick en kommentar, har du köpt löshår ? Nej de va såhär långt när jag vakna igår.


Hello
I'm your firefly

I'm your firefly, I'm your shade. I wanna live in a house that we've made. I wanna love you everyday, and I'll never fly away .

Älskar dig min lilla prinsessa


Nej jag vet, jag har lite svårt att bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha..
Sov som en prinsessa

Ja, jag har inte så mycke att skriva på bloggen. Har vart hemma och vart sjuk torsdag och fredag. Har vart yr och hjärtat har rusat i bröstet på mig. Knasigt.

Så igår kväll blev en lugn kväll hemma. Spelade lite spel med mamma och Lars, och kollade på teve. Men de fanns verkligen ingenting att kolla på på teve !

Senare på natten fick jag sovsällis, mysigt att slippa sova ensam !

Nej nu ska jag nog gå och göra mig iordning, har legat i sängen allt för länge och dragit mig.

Puss !

Don't wanna be left left in this world behind. Say you'll run to my side


Bölfia

De ba kom värsta irriterad känslan över mig precis. Känner mig så sur och irriterad ! Typiskt att när jag är irriterad och sur så börjar jag böla. Precis som när jag är skitförbannad på en person och vill skrika på den. Då börjar jag gråta, kul liksom ! Bölfia..
Men jag gråter nästan aldrig när folk ser. Och vissa kan se mig som känslokall. Men jag hatar att visa mig ''svag'' för andra personer. De få gångerna jag gråter så gråter jag oftast ensam, annars bara inför folk jag verkligen litar på.

Min blogg är väl inte så kul just nu. Men de känns inte så intressant att skriva om att jag är i skolan varje dag och har tråkigt. Idag hade jag iallafall utvecklingssamtal, de gick super !

Kan också berätta att jag börjat övningsköra igen och de går toppen bra de också !
Don't forget to pray tonight, because God didn't forget to wake you up this morning
Kan du se mig i från himmelen ?
One night to be confused, one night to speed up truth
Hjärnsläpp

Fick en låt på hjärnan och kunde bara två ord i låten som va ''Lean on''. Trodde att de typ va Tove Styrke som sjöng eller nåt. Har letat i mer än en halvtimme efter låten, OCH NU ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT DEN.

Vet inte vart jag hört den förut, men i hjärnan satt den fast !
Shoes

Jag♥höga klackskor

Citybird är just nu min favvosko affär i stan. Så här är några skor som jag skulle vilja ha, mohaha.De ljusblåa/turkosblåa kommer bli mina nästa månad, så otroligt snygga på foten !

Rött igen

Va på Erikslund med Carro och Jojjo igår. När vi var inne på DinSko så är de unge som säger till sin mamma:
- Kolla, en tjej med rosa hår !

De va verkligen beviset på att jag va tvungen att färga håret igen. Jag, Carro och Jojjo skrattade så vi höll på att dö haha ! Så igår färgade håret igen, lite rödare den här gången. Är jättenöjd !

Somnade pratandes i telefon igår. När jag en stund senare vaknade var personen fortfarande kvar i telefonen, men ingen sa något när jag gaggade om nånting som jag inte kommer ihåg för att jag va så trött. Undra om jag hade pratat mycke i sömnen. Vill just nu bara att personen i fråga ska vakna så jag får veta vad jag sagt i sömnen haha !


Don’t expect too much. It’s always better to feel surprised than to feel disappointed.


Yesterday and today

Hej hopp !

Hade superkort skoldag igår också, från klockan nio till typ halv tolv. Efter skolan gick jag&Elin en sväng på stan, fick med mig lite fint hem ! Sen åkte jag till tandläkaren, igen haha.

Åkte hem och lämnade lite grejer, sen åkte jag hem till Dennis. Vi kollade på film och sen på Wipeout, trevlans !

Idag så började jag klockan tolv, slutade vid tre. Skönt ! Känns som att jag aldrig går i skolan;).
Borde nog gå och plugga lite svenska snart, har prov imorgon på massor av ord. Sen på fredag har jag matteprov. Men jag klagar verkligen inte. Har inte så mycke i skolan.

Men jag har fått två arbeteten som ska vara klara om ett antal veckor. Ska försöka att inte bara skjuta på att göra dom, ska ta tag i dom medans jag ändå inte har nå prov och grejer i skolan.

De va allt för nu, puss !

Eller juste, lyckan när en glass kommer tillbaka, och jag vet att alla redan har snackat om de på facebook. Men de är verkligen barndomsminnen !

Euphoria
Kort dag

Hade en kort dag i skolan. Så skönt ! Började kvart i nio och slutade strax innan tolv.

Efter skolan så åkte jag till tandläkaren, sen åkte jag mamma och Thuva till Erikslund och kikade lite. Köpte en bh bara. Ska köpa ett par skor från Citybird som jag är helt förälskad i. Köper nog dom imorgon hihi !

Puss !


Back to school..

... men jag ska fortsätta leva livet som en glad 17åring !


Hejhopp


Go'morgon


Puss


I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed

Tjena !

Igår så gick jag med min familj och familjen Ahlquist på bio. Vi såg ''En gång i Phuket''. Den va riktigt bra, skrattade väldigt mycke ;)! Efterråt så åkte vi hem till dom och åt Spicy som vi tog med oss från stan.

Senare på natten så fick jag sov sällis. Skönt att slippa sova ensam !

Jag ska nog snart gå ut och gå en promenad med min familj i det underbara vädret !

Puss !
Some nights you're a photograph fading in my memory, some days I feel you on my skin
RSS 2.0