Älsklingskissen

Tjena !

Jag och Beccis gick upp tidigt imorse för att de skulle komma en hem till pappa och städa. Så nu på morgonen har vi kollat på film.

Snart åker Beccis till Strömskär med Maja. Då tar jag moppen hem och kramas med min älskade kisse misse ! Hoppas att han inte saknar oss för mycket, får lite dåligt samvete för honom. Plutten..
Hem till pappa

Hej hopp !

Igår så va de ju lite fest här hemma för mamma som fyllde fyrtio, men de blev inte så sent eftersom att den började klockan 11 med champagnefrukost.

Jag&MammaIdag så ska mamma, Thuva&Lars flyga till Irland så jag och Beccis ska åka hem till pappa. Fast jag ska åka hem varje dag och hälsa på våran älskade kissemisse !!


Nu så !

Nu ska jag försöka att börja blogga igen. Haha jag vet att jag har sagt så några gånger utan att fortsätta göra de, men jag ska försöka iallafall ;).

Idag fyller min mamma 40år, stort grattis till henne :)! Älskar dig mamma !
Så vi ska ha lite champagnefrukost och fira hennne. Därför jag är uppe så tidigt. Allt folk kommer vid 10-11, så får vi väl se hur länge dom bli kvar;)...
Gröna Lund

Tänkte bara berätta att jag va på Gröna Lund igår. Jag åkte den nya berg&dalbanan Twister. Superkul ! :)
Bloggar inte så mycket eftersom jag inte sitter vid datorn så mycket.

Hej svejs !Jag vet..

Sämst uppdatering, men jag har inte haft någon lust. Skriver igen när jag har lust :)!


Jobb

Jag har inte riktigt haft tid att blogga i helgen. Jag har jobbat på Marcus pappas mack under Power Meet. Vi har städat och fyllt på varor å så. Fy vilka svin raggarna är haha. De va så j*vla massa skit ! Plus att de stank kiss, och vi de låg till och med bajs på vissa ställen. Ingen hyffs på dom haha ;).
Men de roligaste är alla saker man har fått höra, en frågade mig om jag ville tvätta hans framruta, jag ba haha nej du ! Sen så har några stycken frågat om jag vill åka med, ganska många har stirrat på min rumpa. Inte så diskret heller haha !

Har fått väldigt konstiga bett på benen också. Var på Lillåudden med folk och då måste jag ha blivit biten av något konstigt...


Systerdag

Carro har åkt hem för en stund sen. Var så kul att träffa henne och prata om massa :)!

Snart ska jag gå och hämta Thuva på skolan. Tyckte att hon kunde få komma hem lite tidigare idag min lilla sockertopp hihi.

Inte så fina bilder, bilderna skulle mera vara för att visa vad jag har på mig idag..


PUSS!


Grått och tråkigt

Vädret suger ju haha :(.

Idag kommer iallafall Carro , som har vart på P&L i en hel vecka. Så jag har saknat henne massor. Vi kommer nog att ha massor att prata om :)!
I love you I love you I love you

Synd att detta inte är en riktig låt. Den här lilla snutten är den enda som finns och är gjord till Telia. Jag älskar den ! Vill ha en hel låt haha.. :(
GLAD CHEY !
Övning ger färdighet

Jag kan med glädje tala om för er att mamma inte har mycket att klaga (inte för att hon klagar men jag vet inte vad jag ska använda för ord) på om min bilkörning längre. :D De går superbra faktiskt !!

Aja jag ville bara säga de, för jag har inte skrivit om min körning på länge. Ska köra lite ikväll med mammsen tror jag. Och nu kan jag köra bil med pappa också för han har fått sitt handledarintyg nu. Hihi.
The Ark

Bäst kvalité om ni kollar i HD.
Festivalhelg

I torsdags va jag med min familj på Cityfestivalen, på Daniel Adams-Ray, i fredags va jag med Lollo, Sara, Malva och Issa och kollade lite på Thomas DiLeva, sen på kvällen kollade jag med min familj lite på The Ark och igår va jag med Lollo&Daniel och kollade på Petter&September. Har vart full rulle hela helgen !

I torsdags så tog vi inga bilder tyvär.

I fredags:
(min syster som betalade sig in på Thomas DiLeva har tagit kort, men jag har tagit kort på The Ark)Mina fina systrar !
Jag orkar inte lägga upp alla bilder eftersom att de tar superlång tid !


Jag har en film när skynket faller ner, men man måste tydligen lägga upp den på youtube då först, så jag lägger upp den filmen sen.Och igår har jag inga bilder ifrån, jag ska ladda upp filmen så snabbt jag kan ! :)noPhone

Haha jag fick inte hämta min iPhone idag. Dom får den inte att funka efter att dom hade sönder den. Buhuu :(
Fint väder = ingen dator

Ja när de är fint väder så sitter man ju inte så mycket vid datorn, de är därför uppdateringen blir dålig.

Igår va jag och badade på Björnön med Thuva och Lollos mamma Pia. Sen lite senare så kom Lollo en stund. Det var riktigt varmt ute ! På kvällen åkte jag ner med min familj på Cityfestivalen och kollade på Daniel Adams-Ray. Gash han va så himla bra !!

Idag så är de molningt ute, men ändå varmt. Mamma sa att om de har vart riktigt varmt ute så kan de fina vädret trycka undan de dåliga. Och jag såg lite blå himmel imorse, så vi får väl hoppas.

Jag såg på Facebook att jag hade vunnit ett festivalband. Kul att man skulle ha hämtat de senast igår, men jag har mailat och frågat om jag kunde hämta de idag. För jag ska ändå ner på stan och träffa pappa. Vi ska äntligen få hämta ut min iPhone. Då kommer de komma lite mer bilder på bloggen hihi !
RSS 2.0