Lördag

Igår bokade jag tatueringstid hihi! Synd att de är så långt kvar bara, december...

På kvällen va jag med Carro, vi va först hos mig sn hos henne. Sen åkte vi ner på stan och träffade på lite folk. Hade en bra kväll !

Idag har jag vart på Erikslund med mamma och Lars. Va sjukt mycke folk, lite smått kaos. Fick en onepiece av mamma, jättebabydräkt. Sjukt mysig är den iallafall !


Torsdag

Imorgon är de äntligen fredag !
 
Thuva ska följa med mig till skolan imorgon. Hon har studidag och hade ingen barnvakt, men sen blev mamma sjuk å ska va hemma. Men Thuva blev superledsen och ville följa med mig ändå , sötan !
 
Kollade på gamla bilder idag, blir alltid lika chockad..
 
 
 
NU:
 

Så tolkar du killars sms !

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. Vi skriver  "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.

 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!


Jag vore ingenstans, jag vore ingenting, om du inte fanns


Jag är tillbaka

Hejsan !

Har saknat att skriva av mig. Nu ska jag ta tag i bloggningen på riktigt. Får väl ställa larm på mobilen för att komma ihåg eller nåt haha..
Jobbar min sista vecka på jobbet den här veckan. Känner att jag inte orkar med skolan och jobbet tillsammans. Ska ta tag i skolan och satsa på den, så får jag se sen om något jobb dyker upp.
 
Igår va jag och Carro barnvakt till Thuva. Sen när mamma kom hem så skjussade Johan oss till Carro.
Jag å Carro snackade en stund sen somnade vi.
 
Idag har vi bara tagit de lugnt och kollat på film och ätit pizza, som vi brukar göra på söndagar. Vid sjutiden så hämtade mamma mig.
Har nu fått ett ordentligt schema i skolan, börjar 13.10 imorgon, så söndagar kommer inte kännas så jobbiga framöver !
 

RSS 2.0